Немския монах Магнус е предсказал: През 2080 ислямът ще изчезне!

/
/
/
685 Views
Сподели с приятели

монах магнусЖивелият през 12 век Магнус предизвести откриването на Америка, издигането на САЩ до световна сила номер 1 и изчезването на исляма!

В своя труд „Оракъм” немският монах Магнус предсказа много епохални събития, които настъпиха след неговата смърт в историята на човечеството, пише Natural Science, цитиран от ПИК.

Сред поразителните му предсказания е предстоящото откриване на Америка, за което той пише „ще се открие огромен континент далече зад Стълбовете на Херакъл (Гибралтарския проток).“.

Монахът предрича и това, че държавата, създадена по тези земи ще стане най-могъща на света под знака на християнството. Магнус предсказва и пътя на Германия към установяване на световно господство 700 години след смъртта му през 1210 година. Това съвпада исторически с Третия райх на Адолф Хитлер и неговата амбиция да стане господар на света през 30-те и 40-те години на 20 век.

От предсказанията, които все още не са се сбъднали, е това, че през 2080 година ислямът ще изчезне.

„Тогава Земята ще бъде разделена между три големи свръхдържави, а споровете между тях ще се разрешават само с помощта на посланик Божи”, пише монахът. Магнус посочва още ,че през 2280 година „ангелите ще слязат от небето”, както това е ставало в библейските времена. По това време на планетата ни няма да има бедствия, войни и страдания на рода човешки.

Предсказана е и гибелта на Ню Йорк, най-големият град в Америка. Това ще стане около 2100 година, нещо, което и учените смятат за много вероятно.

Според изследователи от Принстънския университет и Океанографското дружество на САЩ това ще е в резултат на глобалното затопляне и повишаването на нивото на световния океан.

Източник: ДунавМост

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.