Немец не показва жена си, защото тя всъщност е… (16+ СНИМКИ)

/
/
/
1353 Views
Сподели с приятели
След развода си Дирк изпаднал в тежка криза, куклата Джини обаче успяла да му върне спокойствието

Дирк и ДжиниНа пръв поглед 40-годишният германец Дирк по нищо не се отличава от милионите мъже на неговите години. Той работи и получава добра заплата. Зад гърба си има един неуспешен брак, приключил с развод. Дирк има и детенце, което след развода останало да живее с майка си и което той често посещава.От известно време в живота му отново има „жена“, с която Дирк живее под един покрив.

Да живееш с куклаВъпреки че е изключително щастлив, той не показва чувствата си и крие новата си любов от очите на приятели и близки.

Немец и жена муВсъщност, има защо да го прави! Работата е там, че Дирк живее с кукла на име Джини. За необичайната двойка случайно разбрала фотографката Сандра Хойн, която се запознала с Дирк на форум.

Дирк и куклата муТя поискала разрешение да запечата живота на странната двойка и получила съгласие при условие, че самоличността на мъжа няма да бъде разкрита напълно.

Именно поради тази причина лицето на германеца не се вижда на нито една снимка, а името му е измислено.

Шантав немецДирк споделя, че след развода е получил тежко психологично разстройство.  Спокойствието му се върнало, едва след като Джини влязла в живота му. В нея той вижда една крехка и жена и много съжалява, че не я е открил по-рано.

Погледнати отстрани, Дирк и Джини изглеждат като едно съвсем нормално семейство, изключвайки това, че момичето не може да говори и да се движи.

Да спи с куклаФотографката се надява, че проектът й ще помогне на хората да преодолеят предразсъдъците си и да приемат избора на Дирк.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.