Ето това са петте типа селянки – вижте дали сте сред тях!

/
/
/
943 Views
Сподели с приятели

Селянката е титла, тя се дава изцяло по заслуги. Но замисляли ли сте се колко типа са този вид жени. Обобщено може да се каже, че са пет, но списъкът може и да се продължи, в зависимост от това какви критерии ще се поставят.

Злобната селянка

Селянка

Тя организира животът си според своите виждания, счита себе си за умна, красива и голям професионалист, а обкръжаващите я са идиоти, които са й длъжни за всичко на света. Тя живее с мисълта, че заслужава повече и всячески демонстрира това пред обкръжаващите я.

Битовата селянка

Прахосмукачка

Тя копира втълпените й от майка й поведенчески  клишета и модели: тя се прави на идеалната домакиня като демонстрира, че чисти, готви, глади и се мота в магазините, от които купува ненужен пластмасов кич.

Тя старателно изрязва от женските журнали рецепти за ястия, диети и маски за лице. Нейните духовни извисености се ограничават до розови романчета и четене на хороскопи. Знае със сигурност цената на доматите на пазара, както и, че логистиката е дял на филологията…

Извисената селянка

Жена, шампанско

Тя е противоположност на битовата. Не е адаптирана към бита, прави се, че не умее да чисти и готви, мързелува, но с цялото си сърце копнее за красота и извисеност. Лесно се говори за цветовете в картините Веласкес, екзистенциализма или различията в естетиката между Платон и Аристотел… Всъщност чувала ги е само като заглавия и имена, но няма да я прелъстите с искрящо вино „Иска“, тя отлично знае какво е „Моет“ и ще иска да й го купите.

Тя мечтае за очарователния принц на бял кон, и в книгата „Анджелика и кралят“ продължава да крие цвете, дадено й в ранна детска възраст от 13-годишният красив съсед. Хуморът за нея е неразбираем, заради това не понася филмите на Би Би Си. Храни се пържени бъркани яйца, но с черупките, защото е страшно непохватна.

Идиотката

Мотористка

Тя е оптимист. По всички възможни теми разсъжденията и са хард, затова често успява да се озове в много глупаво положение. Дори ако околните единодушно са категорични по една тема, тя излиза от нелепата ситуация, в която се е озовала, като е твърдила обратното като се съгласява с парадоксална логика. След това тя ще телефонира на всички и ще се оплаква как не са я разбрали.

Неспасяемата селянка

Фурия

Този вид е вече клиничен случай. Тя е достойна за изследване в специални лабораторни условия. За такива същества се казва, че ако втори път природата ги създаде, няма да може да ги отгледа.

Източник: Канал 3

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.