img

Женско бразилско село си търси мъже!

/
/
/
442 Views

Бразилско село с жениНоива де Кордеиро е село в южната част на Бразилия, в което живеят само самотни жени, които се нуждаят от мъже.

Обикновено момичетата напускат селото, когато навършат пълнолетие, а малкото мъже работят в близките градове и се прибират само за почивните дни.

Заради липсата на мъже младите жени отправиха апел към ергените в местността, приканвайки всички желаещи да се преместят в тяхното село, пише БГНЕС.

В селото живеят около 600 жени, повечето на възраст между 20 и 35 години, а местните е региона ги определят като „впечатляващо красиви“. Въпреки това тези хубавици няма с кого да сключат брак. Там единствените мъже са или женени, или техни роднини. „Всички сме от една кръв, заради което отдавна не съм целувала мъж“, споделя 23-годишната Нина.

Ето защо момичетата решили да призоват заинтересованите ергени да заживеят в тяхното село. Но много представители на силния пол се плашат да отидат на място, където властват женски правила. „Живеем в хармония. Когато няма мъже, сме много по-спокойни, защото се опитваме да разрешаваме всеки конфликт като достигнем до общо съгласие“, разказва 49-годишната Росали.

„Но мечтаем да се влюбим. Искаме да продължим живота си тук, а не да напускаме селото, за да си намерим съпруг. За това търсим мъже, които са готови да оставят живота си и да станат част на нашия“, допълни Нина.

Източник: Позитивниновини.ком

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.