img

Женска война в bTV – Вики Петрова и Лили Боянова се хванаха за гушите!

/
/
/
922 Views

жени бтвВиктория Петрова и Лили Боянова са на нож заради мъж и не могат да се понасят, съобщава HotArena, позовавайки се на столичен вестник. Атмосферата в нюзрума на медията е толкова нагнетена, че дори служителите в офисите са разделени на два фронта – едните са зад гърба на Виктория, а другите зад този на опонентката й – сравнително новодошлата Лили.Че две красиви жени трудно виреят на едно място е ясно, но враждата между двете говорителки изхожда от страстта и на двете да не спазват принципа, че на работното място не бива да въртиш любов.

Правилото първа наруши Виктория Петрова, която през 2008 година сключи брак с оператора Добри, а няколко години по-късно по-младата й колежка сложи край на щастието й, прилапвайки за себе си апетитния служител с камера на рамо.

И макар след развода на Виктория и Добри да изтече много вода и новинарката да намери далеч по-състоятелен и благонадежден мъж в лицето на министъра на спорта Красен Кралев, то очевидно хубавицата от Варна не забравя лесно и използва всеки удобен момент, за да си отмъсти на врагинята.

Наченките на враждебност произтичали от Петрова, която при всеки подходящ повод се изказвала недоброжелателно по адрес на колежката си и коментирала я журналистическите й качества, я тези на разтурикъща в живота.

„Момичето е амбициозно, но постига всичко не с ум, а с усмивка и други умения, заради това цял живот ще чете новините“, заключавала злобно ветеранката в Би Ти Ви по адрес на жената, отнела й мъжа.

Лили Боянова обаче използвала тихата дипломация в конфликта си с Виктория. Тя не си позволявала да я обижда и коментира публично, но на фронта й минали всички колеги от нюзрума, които не се спогаждали с варненката. Конфликтът между Виктория и Лили в момента протичал с обръщане на главите, щом двете се разминат из коридорите на телевизията.

Техни колеги обаче разказват под сурдинка, че малко преди празниците двете се засекли сами в тоалетните на канала и едва не стигнали до бой. Разпрата била прекъсната от репортерки, които влетели в двете нули и след това разказали на всички за панаира.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.