img

Здравко от Ритон разтърси интернет с изповед за смъртта на тъща си!

/
/
/
168 Views
zdravko-ot-riton
Разгневени и дълбоко обидени са Катя и Здравко от дует „Ритон“. Поредните клевети по адрес на звездното семейство истински засегнаха изпълнителите и преминаха границите на нормалното. Новината, която гръмна в медиите, че Катя не е отишла на погребението на майка си Лидия, се оказа поредната добре скалъпена лъжа. „Това са пълни глупости, на които се опитваме да не обръщаме внимание! Знаем много добре кой е написал тези лъжи, но ни е под нивото да му търсим сметка“, заяви Здравко, цитиран от в. „България Днес“.

„Какви ли не глупости се изписаха. Ровят се в личния живот и мръсното бельо на хората и се чудят какво да си измислят. Това са пълни лъжи“, допълва още темпераментният певец.

През годините писанията за лошите взаимоотношения между Катя и майка й Лидия не стихваха. Според клюките двете са имали дългогодишни скандали и старата жена никога не е одобрявала брака на щерка си със Здравко.

Преди малко повече от година Лидия категорично отрече да има нещо вярно в това. „Помагах им, когато прохождаха на музикалната сцена. Никога не е имало скандали между нас“, заяви тогава старата жена.

Катя и Здравко се готвят усилено за предстоящото си турне в Германия. В края на месеца „Ритон“ ще обиколят няколко немски града, като обмислят и през лятото да пътуват по работа предимно в чужбина.

Източник: БЛИЦ

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.