img

Заражда се истинска етническа война в България – вижте пъкленият план на Турция!

/
/
/
794 Views

Турция - БългарияИслямистка Турция еднозначно застава зад Лютви Местан и освен логистично помага сериозно и финансово, за да държи в напрежение цели области от България, пише столичен седмичник. Първата цел на турските ислямисти е създаването на автономен вилает Кърджали, който да се отцепи от България, допълва изданието.

Масово за валия или паша на вилаета мюсюлманите от региона посочват Хюсеин Хафъзов. Скандалният депутат, който до скоро громеше противниците на неоосманизма от парламентарната трибуна като депутат от ДПС, е смятан за естествения водач на всички радикални сили, които са започнали свещената битка за връщането на част от българските земи в границите на великата империя.

39-годишният бургазлия е сочен за най-последователния привърженик на турския национализъм и като топлата връзка между турското правителство и ислямистките фондации, които развиват дейност в България.

Хафъзов е на синджир в турските служби и съвсем не е случайно, че заедно с депутатите Айдоан Али и Шабанали Ахмед се отцепи от групата на ДПС и се присъедини към Лютви Местан. Към четиримата парламентаристи се очакват поне още трима души да се обявят срещу проруския курс на Ахмед Доган и неговото обкръжение.

Местан и останалите са четвъртата колона на турския президент Ердоган и на премиера Давутоглу в България. На тях се залага да изпълнят задачата по отцепването на територията на България.

Нашите служби вече работели по сигнали за подобна мащабна пропаганда, целяща катализиране на етническо напрежение, размирици и използване на бъркотията, за да се откъснат парчета от България. Освен в Кърджалийско емисарите работили в Шуменско, Разградско и Търговищко, пише още седмичното издание.

Сподели с приятели

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.