img

За пример! Депутати се псуваха и спретнаха луд екшън!

/
/
/
1425 Views

Мустафа КарадайъИстински депутатски екшън се е разиграл в четвъртък, когато Мустафа Карадайъ от ДПС и Валентин Николов от Патриотичния фронт, се псуваха като хамали и бяха на косъм от меле.

Николов, който е шеф на Комисията по етика, е насрочил открито заседание, на което да се обсъждат далаверите с имоти на Карадайъ. Жилището на депутата от ДПС било закупено преди 12 години с добре познатите ни компенсаторки, а преди 5 месеца ПФ и ГЕРБ поискаха проверка на сделката.

Колега на двамата народни представители споделил пред в. 24 часа, че двамата си били допрели главите точно като преди боксов мач и си разменяли остри реплики. Кулминацията на свадата била, когато единия наплюл другия, а той му отвърнал с репликата: “Защо ме плюеш? Сега ще те наплюя и аз!”.

Напрежението било нажежено допълнително от Валентин Касабов (ПФ), който нападнал Мустафа Карадайъ с думите: “Говори на турски, не те разбирам! Гит!” (Изчезвай, от турски).

Николов и Карадайъ почти стигнали до бой, но всички от комисията предпочели да не стават свидетели на грозните сцени и след 10-минутен спор, депутатът от ДПС напуснал залата, тъй като нямал подкрепата на своите съпартийци.

Как мислите, шефът на етичната комисия дава ли добър пример за „етика“?

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.