img

За една нощ той се превърна от бездомник в милионер! Вижте неговата история!

/
/
/
1021 Views
Сподели с приятели
Всички се надяваме да забогатеем по един или друг начин. Едни работят здраво, други чакат да спечелят от тотото, а трети…те просто „ей така“ стават богати.

Не вярвате ли? Прочетете историята на този мъж и ще се убедите в думите, че „съдбата си знае работата“.

Джон Хелински остава без дом и в продължение на 3 години се скита по улиците на Флорида. Положението на 62-годишния мъж ставало все по-тежко с всеки изминал ден. Не се виждала светлина в тунела. Освен, че нямал собствен дом, по някакъв начин Джон успял да загуби личните си документи, което му отворило нови проблеми. Освен, че без тях няма право да поиска помощи, той се води и „нередовен гражданин“.

За щастие при него се появява полицая Даниел Макдоналд, който прави всичко по силите си, за да му помогне.

Първо го настанява в социален дом, а през това време заедно с колегите си започва да търси някаква информация за личността му и официални документи, които да докажат кой всъщност е той. Неволно, полицай Макдоналд попада на банкова сметка на бездомника, за която той буквално забравил, че притежава. В продължение на години Джон получавал социални помощи по нея, които са се натрупали до такава степен, че били достатъчни за закупуването на малка къща във Флорида.

Освен това с парите Джон ще успее да преживее спокойни своите старини…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.