img

Ясновидката Николета: Апокалипсисът е много близо!

/
/
/
905 Views

АпокалипсисПрочутата ясновидка Николета предвиди, чекраят на света ще дойде до края на тази година. Според жената, известна с острия сиезик и огнения си нрав, остават броени дни до Апокалипсиса и едва малцина ще бъдат тези, които ще се спасят.

Началото на края ще започне с краха на американския долар. Колапсът му ще бъде светкавичен и повсеместен. От Уол Стрийт доШанхай и от Великобритания до Бразилия компаниите ще търпят нечувани загуби, а самите пазари ще се сринат необратимо.

Инфлацията и хаосът в световните икономики, които ще настъпят, ще излязат извън стените на фондовите борси и ще се пренесат на улиците. Градовете и страните ще бъдат залети с кръв и огън. Ефектът от този крах на американската валута не може да бъде предвиден с точност, но със сигурност ще бъде най-големият колапс в съвременната история на човечеството!

В първите дни от този колапс всички магазини и складове за хранителни продукти ще бъдат разграбени и след това ще започнат мародерства. Прочутата врачка съветва всички българи, които са зад граница, да се приберат в родината, защото Западна Европа и САЩ ще бъдат най-страшно засегнати от срива на долара. Николета казва, че камък върху камък няма да остане от най-големите мегаполиси на западната цивилизация.

Тя съветва всички да се запасят с дълготрайни стоки и да се молят за спасение, защото за да запазят разпадащите се държави, световните сили ще започната война, много по-страшна от всичко, което човечеството е преживявало досега.

Все повече световни медии и финансови анализатори предсказват едно и също нещо, като всички те дават общи предположения за датировката, че събитието ще се случи между средата на септември и средата на октомври 2016 година, но родната ясновидка смята, че бедата ще стане много по-скоро.

От друга страна, световните медии също започнаха да отразяват предстоящите събития. Американските милиардери напускат САЩ с бясна скорост. Американците, следящи световните тенденции, също или бягат там, където се отглежда храна, или напускат страната.

Апокалипсис

В подкрепа на предсказанието на Николета наскоро Жерард Селенте, който е основател на Тренд Рисърч и човекът, който предсказа световната финансова криза през 2008 година, каза: Ще бъде паника по улиците на всички градове от САЩ до Европа и от Южна Америка до Австралия. Ще видите как ще фалират пазар след пазар до пълен колапс.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.