img

Ясновидката Мира Кунева: Световната икономическа криза ще свърши много скоро!

/
/
/
898 Views

световна кризаВ предаването „Часът на Милен Цветков“ българската ясновидка Мира Кунева обяви, че след 15 януари отношенията между планетите Уран и Плутон подсказват, че световната финансова криза е на път да приключи и да настъпи положителен икономически ред.

Освен това в предаването тя още веднъж обясни какво трябва и какво не трябва да се прави в периода между 5 и 24 януари – по време на ретроградността на Меркурий.

Според нея в тези дни не трябва да се взимат важни решения и да не се закупува нищо свързано с транспорт. Възможно е напрежение в политиката. Новите бизнеси през това време по нейните думи няма да вървят добре и не трябва да се сключват договори. Тук ясновидката уточни, че периодът е добър за предоговаряне, на което водещият Милен Цветков с чувство за хумор подхвърли, че в такъв случай съжалява, че вече е предоговорил отношенията си с телевизията, в която работи.

Мира Кунева спомена още, че Меркурий не е свързан с операциите в болниците, така че хората, които ще се подложат на такава могат да бъдат спокойни в това отношение.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.