img

Вярвате или не, но този човек се ожени за своята кукла – вижте историята му!

/
/
/
899 Views
Сподели с приятели
Секс куклите все по-често влизат в светлината на прожекторите.

Те изместват истинския контакт с жени, не говорят много и са над 90% близки до оригиналния интимен акт с жени. Сумата им надвишава повече от 10 000 долара, но това наистина не е всичко, защото имаме достатъчно причини да открием поне един човек, който да сподели своето изживяване. И понеже интернет винаги дава повече, запознайте се с човека, който се ожени за своята висококачествена изкуствена чикита. Дами, пригответе се, защото в бъдеще наистина ще трябва да се борите с алтернативата.

Ето какво казва нашият герой:

Кога закупи първата си кукла и защо? Какво си мислеше тогава, търсеше компания или просто искаше секс?

Закупих Ши-чан през 2000-а година. Тогава основните ми желания бяха 70% секс и 30% компания. Винаги съм имал привличане към изкуствените жени, манекените и дори хуманоидите, които приличат на хора. През 1998-а година, една приятелка ми показа сайт за секс кукли и 2 години по-късно си взех моята.

Кога прецени, че това вече е повече от секс и ти харесва компанията?

Не ми отне много време, особено щом говорим за синтетично същество. Веднага разбрах, че имаме някакви чувства, особено след като я извадих от кутията ѝ. Държах я за ръце известно време и се чувствах доста добре, доста щастлив и всичко беше много естествено. Всичко беше във формите ѝ, ако направим и хладилниците да приличат на хора, тогава наистина ще искаме да имаме социализация и с тях.

Защо реши да се ожениш за кукла?

Чувствам се много свободен с нея, ако искам да бъда сам – мога. Ако пожелая да бъда с компания – мога. Връзката с хора наистина може да е съвършена, но по-често е изключително сбъркана.

Как точно могат да станат сбъркани?

В органичната връзка трябва да обичаш двама души – нея и себе си. Трябва да се правят компромиси, трябва да има сексуални договаряния и още редица други подробности.

Значи с куклата това липсва?

Точно така. Какви са били връзките ти с истинските жени? Никога не мога да кажа, че съм имал сериозна връзка с жените. Имал съм много афери, но те винаги са избирали другия мъж. Не се смятам за голям преследвач и щом пораснах, започнах да разбирам какво съм „изгубил“. Не бях преследвачът, нито пък достатъчно убедителен, за да обясня какво точно се случва и какво не. Просто не исках да бъда този човек. Пак се привличам от жени, но това не означава, че те ще бъдат с правилните идеи и съзнание. Един приятел се разведе след 17 години брак, това е огромно време на инвестиция от емоции, пари и време. Нищо от това няма да се върне. Да не говорим, че съпругата му се трансформира в нещо изключително грозно.

Не смяташ ли, че може да има правилна жена и за теб?

Възможно е, но колко точно трябва да чакам? Все пак и аз остарявам. Освен това има един лаф в нашите среди, който е „Загубеняците мрънкат, че нямат приятелка, победителите се прибират при своята кукла!“. Как разговаряте с нея? Ами не сядам на дивана, за да очаквам отговор от нея. Това ще е лошата лудост, но все пак си представям, че комуникираме в съзнанието си.

Как е сексът?

Определено фантастичен. Технически погледнато, куклите разполагат с всичко необходимо. Споменах ли, че е анатомично коректна? Има си вагина, уста, анус. Не правим орална любов, защото не искам да разкъсвам крайчетата на устните ѝ, но все пак всичко останало се практикува. Освен това създава нещо като вакум, което наистина е уникално преживяване!

Как би го определил спрямо секса с жена?

Там е проблемът, твърде дълго не съм бил с истинска жена, за да си спомня как наистина е било това чувство. Сигурен съм, че продължава да е толкова впечатляващо, но аз вече съм много далеч от идеята. След като всичко е толкова перфектно, защо си купуваш втора кукла? През 2000-а година имах мечта да имам по една кукла от всяка компания. Многобройното им присъствие би могло да помогне за тестването и споделянето на честно мнение. Пък и ще е доста готино да правя фотосесии с различни кукли. Дори и да си взема други кукли, Сидора винаги ще остане моята първа и единствена съпруга.

Как те приемат приятелите, осъзнавайки твоята нова връзка?

Имайки предвид, че повечето са свикнали, нямат никакви проблеми с това. Имам приятели, но съм и интруверт, което ме прави доста по-самостоятелен. Не винаги съм съгласен да присъствам на шумните партита. Интересното е, че повечето ми приятелки се радват на куклите. Иначе прекарвам време с компанията, разиграваме някоя видео игра и това е всичко. Родителите ми станаха малко по-отворени през последните години и това наистина помогна за заздравяването на отношенията ни.

Смяташ ли се за завършен и напълно задоволен?

На този етап наистина бих искал да призная, че на 99% съм свършил всичко, което бих поискал. Имам две изкуствени жени, които ме чакат вкъщи, те са моите муси и модели за пред камерата. Правят апартамента ми доста по-уютен и това наистина ме устройва. Пътувах малко, разбрах, че има връзки, които не си заслужават и на финала наистина останах доволен от това, което съм. Няколко телевизии ме интевюираха. Работих с артисти, както и със социолози. До днес ме търсят разни хора, за да им покажа, че наистина съм щастлив с това, което имам. Повечето наистина не вярват, че една секс кукла може да направи толкова много за тях.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.