img

Всепризнат ирански пророк няма пропуск, но последното му предсказание смрази цял свят! Вече е късно, неизбежно е! Започва

/
/
/
1310 Views
Сподели с приятели
Мохсен Норузи е екстрасенс от Иран, който има потресаваща дарба. Светът узна за него благодарение на популярната телевизионна програма „Битка на екстрасенси“, която той спечели.

Предсказанията на Мохсен често се сбъдват, затова и днес много хора му вярват. За съжаление предсказанията на иранския ясновидец за близкото бъдеще никак не са добри. Много предсказания на Мохсен Норузи съвпадат с прогнозите на други знаменити предсказатели, които са живели в различно време.

Известният ирански ясновидец бе един от тези, които потвърдиха прогнозата на астролога от XVI век Василий Немчин, че с идването на власт на „черен човек“, 44-тия лидер на далечна страна, ще избухне световна криза, пише popantofi.com

Мнозина видяха плашещ знак в това и сериозно започнаха да се вслушват в думите на Норузи. Нали 44-тият президент в Белия Дом бе Барак Обама.

И именно в този период започна кризата. Иранският ясновидец е уверен, че сложната икономическа и политическа обстановка ще продължи до 2020 г., а основен резултат от нея ще е радикалната променя на държавните устройства.

През 2014 Мохсен Норузи предсказа началото на терористичните актове и военните действия по целия свят. Така за съжаление и стана. Също така той предсказва много природни катаклизми в различни точки на света. Ясновидецът е уверен, че Третата световна война вече е започнала и никаква сила не може да я спре.

Освен това в най-близко време ще се увеличи количеството катастрофи, въпреки че животът на Земята ще съществува още дълго. Ако видите в колко страни в момента се водят военни действия, то в тази информация може да се вярва.

Много военни експерти разчитат картината в света в момента не като начало на Трета световна война, която преди всичко ще бъде ядрена, а като битка за влияние и за ресурси, най вече петрол.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.