img

Внучката на Виолета Донева имала проблеми с наркотиците, подозират, че тя е убила баба си

/
/
/
330 Views

Внучка с психични проблеми, която в момента се лекува в клиника, е основният заподозрян за убийството на актрисата Виолета Донева.

От полицията разкриват, макар и неофициално, че се касае за голяма семейна драма.

Внучката на актрисата отключила биполярно разстройство или шизофрения след предозиране с наркотици. Момичето променило коренно поведението си през последните няколко месеца и започнало да агресира, както никога досега. Това твърдят близки до семейството пред разследващите органи.

Припомняме, че тя бе намерена мъртва в дома си в столичния кв. “Изток“ на 22 октомври.

Актрисата живеела сама в кооперация на ул. “Пиер Дегейтър“. Няколко дни тя не вдигала телефона на сина си Иво, както и на приятели. Затова мъжът потърсил помощ от полицията. Униформените разбили вратата и заварили жената в локва кръв. Така веднага станало ясно, че актрисата не е починала от естествена смърт.

Версията за грабеж отпаднала бързо. В апартамента не изглеждало, сякаш някой го е претърсвал, за да открие ценни вещи, а и заради заключената врата в началото се разследвало дали тя не е посегнала сама на живота си.

При аутопсията съдебните медици открили множество прободни рани. Те обаче забелязали и счупена подезична кост. Това означава, че Донева е била душена.

Затова версията за самоубийство отпаднала. Травмите по Донева били хаотично разпръснати из торса на жената, личало, че е намушквана с бясна ярост, което било типично при нападение от близък.

Разследващите бързо се насочили към роднини на актрисата, защото само те имали ключ за жилището. Основни заподозрени станали нейна племенница и внучката. След няколкодневно разследване се разбрало, че племенницата е невинна, а убийството вероятно е извършено от внучката. Тя била близка с баба си, но в последно време двете развалили отношенията си.

Младата жена страдала от биполярно разстройство. От МВР неофициално коментираха, че има данни жената да го е отключила след употреба на наркотици.

Очаквайте още подробности в Е-новини

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.