img

Внучката на Дарина Павлова ще наследи 100 млн. долара!

/
/
/
734 Views

Дарина Павлова внучкаАлба Микнас, родената преди броени дни внучка на Дарина Павлова, се явява наследница на империя, оценявана на над 100 милиона долара, пише столичен седмичник. Невръстната госпожица е дъщеря на най-голямата дъщеря на Илия Павлов – Венцислава и Тарек Микнас, сина на пионера в рекламния бизнес в Близкия Изток Акрам Микнас.

Алба Микнас се появи на бял свят миналия петък, 27 ноември, в Дубай, където Венцислава и Тарек се установиха за постоянно след италианската си сватба преди година. Дарина Павлова мигом се похвали из социалните мрежи с новия член на двете милионерски фамилии, въпреки че пряко не се пада истинска баба на момиченцето.

Както е известно вдовицата на Илия Павлов е мащеха на Венци, а нейната биологична майка е първата съпруга на основателя на „Мултигруп” Антоанета Чергиланова. Това обаче не пречи отношенията между Мадам Мулти и първородната щерка на Илия да бъдат като между майка и родна дъщеря.

Алба се е родила с идеални мерки – 3 килограма и 52 сантиметра. Дарина до последно се надявала доведената й дъщеря да избере на детето си име, сходно с това на баща й, но с цялото си уважение към него наследницата на Илия не искала да обременява съдбата на отрочето си по никакъв начин с тази на покойния си родител. За да няма сърдите, момиченцето е било кръстено с неутрално име – Алба.
„Тя е цялото съвършенство! Аз съм най-щастливият баща. И имам предчувствието, че дъщеря ми ще бъде най-разглезеното момиченце на света”, написа в профила си във „Фейсбук” Тарек Микнас часове след раждането на бебето.

И наистина живот в лукс и разкош се очертава за внучката на Илия Павлов, която той не доживя да зърне. Затова пък неговият сват вече се е погрижил да подсигури Алба. Отсега Акрам Микнас щял да пренасочи част от бизнеса си към своята внучка. Печалбата на един от дубайските хотели на крупния предприемач занапред ще бъде депозирана на името на Алба Микнас, твърдят близки до Дарина Павлова.
Освен това след време невръстното момиченце ще бъде един от наследниците на империя за милиони долари. Бизнесът на червивата с пари фамилия е съсредоточен в няколко основни сфери – рекламата в целия арабски свят, търговията с недвижими имоти и хотелиерската индустрия. 80% от акциите в компанията-майка, чийто активи се оценяват на 125 милиона долара, в момента се държат от дядото Акрам, а с по 10 процента участват синовете му – Тарек и Карим.

Което означава, че в най-лошия случай Алба Микнас ще наследи от баща си бизнес за поне 12 милиона долара. В най-лошия – тъй като се предполага, че фамилията ще разширява бизнеса си. Според последни данни годишният оборот на империята с всичките й дъщерни дружества надвишава 500 милиона долара.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.