img

Внимание мъже! Ако откриете тези 7 признака при жена си, то значи ви изневерява!

/
/
/
1027 Views

ИзневяраИма мнение, че ако мъжът изневерява, жена му ще е последната, която ще разбере за това. В подобна ситуация мъжете пък почти винаги нищо не разбират, защото като правило те са по-невнимателни към дреболиите, твърди zdrave.to Но има 7 явни признака на женската изневяра, които отдалеч бият на очи.

1. Рязка смяна на интересите

Ако вашата избраница винаги се е отнасяла равнодушно към футбола, но изведнъж стане голям специалист в тази област или страстен фен на някой отбор, веднага следва да се замислите за причината.

2. Смяна на вкусовете

Ако след няколко години съвместен живот жена ви изведнъж забележи, че колата ви не е толкова удобна и, че много дрехи в гардероба й излезли от мода. Особено ако тя не разбира нищо от автомобили или само допреди няколко седмици е смятала, че тези дрехи са практични и удобни.

3. Съпругата ви неочаквано си е пребоядисала косата и си е сменила прическата. Или пък е започнала експресна диета да свали бързо няколко килограма. Бъдете внимателни. Това също е признак, че тя може да иска да се хареса на някой с други вкусове.

4. Добро настроение

Обръщайте внимание на постоенното поведение на съпругата. Вие отдавна сте й обещали да направите някои дребни ремонти, но не сте ги започнали. А тя се прибира у дома необикновено оживена, пърха из стаите и си тананика, вместо да ви направи за 5 стотинки. Тука има нещо…

5. Любов

Тя неочаквано започва да демонстрира към вас с нищо не мотивирани и прекалени любов и грижи. Или пък е спряла да ви мрънка и вие спокойно си гледате футбол опнат на дивана пред телевизора. Внимавайте – тези промени в поведението й може да се адресиране за някой друг.

6. Ядосано ви отговаря на прости въпроси

 Например:

– Забавих се, защото се отбих до магазина

– Какво ти трябваше там?

– Защо вечно ме разпитваш?

Понякога обаче отговорите са предварително планирани и напомнят на преразказ на съчинение.

7. Повишен интерес към телефона

Тя постоянно се интересува дали не е звънял някой. Винаги носи със себе си мобилния си телефон, а ако вие се приближите по време на разговора, тя бързо започва да обяснява, че някой е звъннал погрешка и веднага натиска бутона за прекъсване на връзката.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.