img

Включете се в инициативата „Да помогнем на Теди“ – тя се нуждае от вашата помощ!

/
/
/
1022 Views

Всички за ТедиТеди е младо момиче, което е с тежката диагноза меланом (вид рак на кожата), което вече 3 години се бори с коварната болест. Както добре знаете, тази битка е дълга и тежка, но също така изисква и сериозни финансови средства, които за съжаление Теди няма, а държавата също не помага на болните хора.

Близките на младото момиче се обърнаха към нас с молба за помощ, а ние от Neutralen.com се обръщаме към вас, нашите читатели със същата молба. Теди се нуждае от специализирани медицински грижи, които могат да й бъдат осигурени в Турция, по-точно в клиниката Анадолу Медикал Център Джон Хопкинс.

Българските специалисти са провели редица манипулации, но болестта е коварна и дава неконтролируеми отклонения. За започване процедурата на лечение в Турция, на Теди са й необходими €12 000, а след това ще бъде назначена и химиотерапия, която също струва доста пари за нашите стандарти.

Молим ви най-искрено да отделите по няколко лева и да помогнете на това лъчезарно момиче да се пребори с тежката болест и отново да се върне към живота. Ако желаете да се включите в кампанията, можете да го направите чрез банковите сметки, които ще видите на снимката.

За тези, които не разполагат със средства в банковите си сметки или просто не могат да разчитат на този вариант, препоръчваме да направят дарение чрез PayPal с имейл stoycheva.k@abv.bg. За повече въпроси относно дарителската кампания можете да позвъните на номер 0899 769 787 (Теленор) или да посетите Фейсбук страницата на Теди от ТОЗИ ЛИНК

Екипът на Neutralen.com благодари предварително на всички, които решат да се включат в тази благородна кауза!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.