img

Вижте в какъв лукс живеят децата на мексиканските мафиоти (снимки)

/
/
/
1382 Views

Наследниците на мексиканските милионери пръскат огромни състояния само за ден

За наследниците на мексиканските милионери „Шанел” и „Гучи” са като „Добър ден“. Те похапват в диамантени съдове за закуска, къпят се с шампанско и шофират коли с волани от змийска кожа. И задължително в компанията на любимия си домашен любимец — тигър, леопард, екзотична змия…

И докато много хора се борят, за да оцелеят ден за ден, има и такива, които дори не могат да преброят колко притежават. Тяхното мото би могло да бъде, че парите са тук, за да се харчат, а след като бяха публикувани фотографите на децата на руските олигарси и млади и богати руснаци, сега на ред дойдоха и младите наследници на мексиканските милионери. А те са толкова арогантни!

Младежите буквално са обсебени от желанието си да покажат, че се возят в най-скъпите коли, притежават най-бляскавите бижута и се возят на най-бързите яхти. Ако някоя милионерска принцеса се похвали със самолет, те се опитват да я затъмнят, показвайки още по-луксозния самолет на родителите си.

Глезени, капризни и безумно богати, децата на мексиканските милионери, живеят с илюзията, че парите са всичко и могат да купят всичко.

Докато все по-голяма част от страната тъне в бедност и нищета, наследниците на влиятелни политици, бизнесмени и хора със съмнителни доходи се фукат със скъпия си начин на живот. В Instagram профила Rich Kids of Mexico City се публикуват всички снимки от „лова“ на младите и богати мексиканци, а за тях първи съобщава местния вестник Latin Times.

Глезените деца на мексиканските милионери разбиват с лукс

Глезените деца на мексиканските милионери разбиват с лукс

Страницата има повече от 37 хиляди последователи, а официален хаштаг е #rkomc. И докато мнозина завиждат на луксозния начин на живот, други се питат — откъде имат толкова много пари? Някои от тях са и доста популярни, а населението започва да си задава въпроса, дали тези деца не се глезят като крале и кралици с техните данъци? Както и да е, погледнете всичко, на което се радва тази младеж ежедневно…

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.