img

Вижте умопомрачителният хонорар, който прибира Виктор Калев за 1 час!

/
/
/
317 Views

Виктор Калев наскоро завишил хонорара си почти двойно, жалват се ощипани клиенти. Откакто е самопродуциращ се артист, независещ от бившия си шеф Слави Трифонов, комикът искал по 4 хиляди лева за едночасова развлекателна програма.

Докато се подвизавал в шоуто на Дългия, Калев прибирал далеч по-скромна сума, движеща се между 2500 и 3000 лв. Освен че искал повече пари, Виктор настоявал да му се доплаща и за всяка допълнителна минута, която прекарвал на сцената.

След като мълвата се разнесла, младоженците и собствениците на големи фирми и корпорации у нас вече били разколебани дали си заслужава да го канят, при условие че колегите му предлагали същото на много по-тънка цена. Единствено Любо Нейков биел тарифата на Калев, като за частни партита в сметките му се вливали по 4500 лева.

Конкурентите им от Нова телевизия – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които често вървят в комплект, взимали общ хонорар от 6 бона. Близки до актьорите издават, че не ги делели поравно, защото Рачков намеквал, че партньорът му бил в неговата сянка и той сам изнасял шоуто на гърба си. Позабравените бивши кадри на „Каналето“ Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев пък преживявали същински ренесанс в участията си.

Хонорарите и на двамата се въртели около хилядарка и затова били силно предпочитани за водещи на партита, кръщенета и сватби.

Сред дамите най-скъпоплатена наскоро станала Мария Силвестър, която искала по 2500 лв. за час и половина програма. Брюнетката вдигнала гарда, откакто завъртяла любовни отношения с мастит богаташ, който ходатайствал пред познати да я канят и да й плащат по-добре.

Рекордно нисък пък бил хонорарът на водещия на „Семейни войни“ по Нова телевизия. Дребничкият актьор Цветомир Иванов прибирал едва по 500 лева, но в столицата често го канели на детски партита, кръщенета и рождени дни, където забавлявал малчуганите с ефектна програма.

Източник: bradva.bg

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.