img

Вижте тайната рецепта на Людмила Живкова за перфектно здраве и тяло!

/
/
/
825 Views

Людмила ЖивковаЩерката на Тодор Живков – Людмила Живкова, пиела сок от магданоз

Известно е, че Людмила Живкова се е увличала не само по източните духовни учения и практики, но и много е почитала съветите на Петър Дънов. Нейна приятелка, която принадлежи на Бялото братство, разказва, че в последните си години наследницата на Първия спазвала строга диета. Не хапвала почти нищо, но всеки ден пиела по една чаша сок от магданоз.

Готвачът на Тодор Живков – бай Данчо, също разкри преди време, че приготвял на Людмила Живкова сокове от магданоз с мляко. Лекари установиха, че свежият сок от магданоз притежава свойства, необходими за кислородния обмен и за поддържане на нормалните функции на надбъбречната и щитовидната жлеза. Елементите, които съдържа, са в такова съчетание, че способстват за укрепване на кръвоносните съдове особено на капилярите и артериите.

Заради вярванията си в източните духовни практики Людмила Живкова се е хранела само с плодове, ядки, пиела е чай, в много редки случаи е приемала мляко. Била е стриктна вегетарианка. Тя живо се е интересувала от парапсихологичните явления, трансценденталната медитация, хиндуизма, мистицизма, будизма, била е привърженичка на Махариши Maxeш Йоги, религиозните секти, тайните общества, езотериката като цяло. Срещала се е с гурута и шамани в Индия и Мексико.

Смъртта застига Людмила Живкова на 21 юли 1981 г, когато е само на 38 години. Кончината й и досега е обгърната от мистериозни обстоятелства.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.