img

Вижте пророчествата на Нострадамус за 2016 (шокиращо)!

/
/
/
776 Views

НострадамусСтиховете – катрени на великия Нострадамус, често са отваряли за човечеството страниците на бъдещето, които са се сбъдвали със забележителна точност. Какво пише този пророк за събитията през 2016 г, пише „За жената“.

Глобалните природни бедствия и кървави войни в Близкия изток, споменати от Нострадамус, ще отнемат много животи. Конфронтацията в района между две страни, както и ситуация, в която хора с чалми буквално ще се избиват един друг, включването в този конфликт на много други държави, може, според пророка, да доведе до Трета световна война.

Освен това, пише той, в края на годината трябва да се случи събитие, което ще разтърси целия ислямски свят, и след това да започне тридесетгодишна война между християни и ислямисти. В резултат на това на Земята ще остане само една религия. Но коя, Нострадамус не уточнява.

В четиристишията на средновековния пророк изследователите му виждат също така глобални природни бедствия, които очакват човечеството през 2016 г. Най-засегната ще бъде Европа, която я очаква голямо наводнение още през пролетта на следващата година.

Проливни дъждове няколко месеца ще валят във Великобритания, Италия, Унгария и Чехия. А в Америка ще бушуват опустошителни торнада с безпрецедентна сила. Силно ще пострадат от природата Русия и Австралия, които ги очакват най-силните за цялата история горски пожари, и те няма да могат да ги загасят чак до есента.

 

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.