img

Вижте неузнаваемата Радина Червенова (СНИМКА)

/
/
/
1234 Views
Сподели с приятели

Радина Червенова направи своя публичен дебют, след като през последните 2 години се бе скрила от обществото. Бившата говорителка на БНТ уважи с присъствието си ежегодните журналистически награди в памет на покойния ѝ колега Димитър Цонев, които се организират от фондацията, основана на негова име, в помощ на младите таланти в професията.

Всяка година наградите се раздават в столичния хотел „Маринела“, а организатори са наследниците на Митко Цонев – синът му Димитър-младши и дъщеря му Деси Цонева. Неговата дългогодишна колежка и приятелка Радина Червенова винаги е сред поканените. Този път обаче тя пристигна на церемонията сама, без съпруга си Коко Каменаров, с когото градската клюка гласи, че са разделени от Коледа насам.

Животът на свободна жена очевидно се отразява повече от добре на Радина, която е разцъфнала. Впечатляващата ѝ визия събра погледите на всички присъстващи. Новинарката блесна с нова, отново къса прическа, наподобяваща стила на принцеса Даяна, бронзов тен и стилна рокля с извезани камъни по нея. 62-годишната легенда на БНТ, изглежда, е преодоляла напълно поредицата от трудности в личен план, които я сполетяха в последните 2 години, и отново е изпълнена с желание за живот и светски срещи.

Припомняме, че преди да понесе удар от дългогодишния си съпруг Коко Каменаров, който заживял с друга, Радина се срещна с още по-голяма драма – тежката диагноза рак. След като извървя дългия път на лечението, от няколко месеца насам тя е напълно здрава. За да се отърси от всичко, което ѝ се насъбра, както и от напускането на БНТ, където не успя да се пенсионира, тя прекара известно време при голямата си дъщеря Десислава в Швейцария, където имала възможност да се порадва на внучето си.

Източник: Ретро

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.