img

Вижте най-точният и древен Славянски хороскоп!

/
/
/
1386 Views

Славянски хороскопЗодиакът на славяните е доста неизвестен, дори по нашите географски ширини. Въпреки това продължава да съществува и да предрича бъдещето. Ето какво ви готви той за 2016 година:

Зодия Мечка (10 декември – 9 януари). През настоящата година тези трудолюбиви люде ще се радват на изключителни делови успехи. Трябва да се пазят от спорове и караници, които могат да осуетят плановете им. Успехите в работата логично ще доведат до финансов растеж. В личен план нещата ще текат гладко, без много шум. Мечките по принцип са сдържани и не обичат крайните емоции.

Зодия Росомаха (10 януари – 9 февруари). Представителите на тази зодия са изключително огнени и лесно се палят. Те знаят какво искат и никога не отстъпват. Ако имат собствен дом, то през 2016 година им предстои ремонт, а ако нямат – скоро ще се сдобият с такъв. Това ще погълне голяма част от финансите. Годината им предлага да се освободят от това, което им тежи на сърцето. Ще изпитат нова емоция или непознато чувство.

Зодия Врана (10 февруари – 9 март). Предстои ви една изключително успешна година. С мъдрост ще съумеете да излезете от всяка ситуация. Преди да правите каквото и да било, трябва да претеглите всички плюсове и минуси. В любовта всичко е повече от добре. Ако си изиграете картите правилно, може да минете под венчилото до края на 2016 година, дори в момента да нямате половинка.

Зодия Невестулка (10 март – 9 април). До момента сте се радвали на изключителното доверие на началството и семейството си. През 2016 година шефовете ви ще ви гласуват двойно повече доверие и не е изключено да получите желаното повишение. Бъдете внимателни, тъй като имате склонност към надценяване. Ако не сте в сериозна връзка, ще имате възможността да пофлиртувате в офиса.

Зодия Жаба (10 април – 9 май). Хората от тази зодия ще бъдат изключително отзивчиви и няма да отказват помощ на никого. Това ще повиши социалния им статус и всички ще ги обичат. И колкото повече дават, толкова повече ще получават. През 2016 година е твърде вероятно да сменят работата си с по-добра. В любовта всичко ще е горещо. Предстои нов меден месец.

Зодия Скакалец (10 май – 9 юни). Решете с какво точно ще се захванете през тази година. За да изберете най-важното и значимо, ще се наложи да се откажете от някои проекти. Не съжалявайте – очакват ви нови и интересни срещи, пътувания и запознанства. Самотните ще открият любовта, а семейните може да се сдобият с наследник.

Зодия Хамстер (10 юни – 9 юли). Въпреки че изглеждат доста вяли и несериозни, те ще успеят да реализират редица творчески проекти през тази година. Те ще доведат до големи печалби както на фирмата, така и на самите тях. Въпреки това ще съумеят да похарчат всичко до стотинка. В любовта остават нерешителни, поради което не се очакват каквито и да били промени.

Зодия Охлюв (10 юли – 9 август). Вие уникално усещате настроенията на околните и сте способни да влезете под кожата на всеки. 2016 година ще ви даде възможност да се избавите от илюзиите, да преразгледате приоритетите си и да премахнете от приятелите си хора, които не заслужават да са там. Някои ще отпаднат завинаги. Романтиката ще ви съпътства през цялата година, но няма да доведе до реални резултати. Както и до сега, успешно ще прикривате чувствата, които бушуват в душата ви.

Зодия Мравка (10 август – 9 септември). Предстои ви да вложите много усилия в една-единствена работа. Това няма да ви донесе кой знае какви дивиденти, освен ако не смените позицията или колектива, в който работите, тъй като началството вече е свикнало с трудовите ви подвизи. Предстои ви страстен романс, който ще ви въведе във водовъртеж от чувства, които могат да променят мирогледа ви.

Зодия Майски Бръмбър (10 септември – 9 октомври). За поредна година ви води силната ви интуиция. Тя ще ви позволи да видите ситуацията такава, каквато е. И през 2016 година ще избирате само най-правилните пътища, приятели и проекти, които ще ви носят добри доходи. Ще бъдете изпълнени с идеи и ще заложите на творческото в себе си. 2016 година ще ви накара буквално да полетите.

Зодия Бобър. (10 октомври – 9 ноември). През 2016 година ще спечелите уважението на абсолютно всички. Ще сте затрупани с работа и ако не се разсейвате с любовни авантюри, тя ще ви донесе финансово подобрение и дори – повишение. Във връзките си ще сте премерени, няма да бързате и дълго ще се отглеждате. Представителите на тази зодия ще изискват от мераклиите за вниманието им повече усилия, за да им дадат сърцето си.

Зодия Куче (10 ноември – 9 декември). Представителите на тази зодия винаги са помагали на околните. През 2016 година обаче самите те ще се нуждаят от приятелско рамо и доза нежност. Ще са в състояние да се справят перфектно във всичко, но само ако се чувстват обичани. Проблемите в личния живот ще се разрешат през тази година. Ще са готови на всичко за човека до себе си.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.