img

Вижте най-нелепите митове за мъжкият полов орган!

/
/
/
1520 Views

Мъжки членЗа мъжкия полов член се разпространяват невероятна бройка митове. Често някои от тях пряко или косвено нанасят вреда на психичното и физическото здраве. С цел предотвратяването на тези проблеми, експерти разбиват най-утвърдените от тези митове.

Мит № 1. Колкото по-голямо е мъжкото достойнство, толкова по-голямо е удоволствието от секса

Истина: Чиста истина! За това, че „размерът няма значение” говорят само притежателите на скромни мъжки достойнства и неудовлетворените им приятелки.

Истина, без ирония: Всъщност за жените е важен не толкова размера, колкото диаметъра на пениса, тъй като влагалището е богато с нервни окончания. Що се отнася до идеалния размер, то повечето жени посочват, за оптимални 14-15-сантиметровите органи, а само 6% признават, че мечтаят за „нещо гигантско”.

Мит № 2. Размерът на половия член може да се определи по външни признаци

Истина: Този мит е широко разпространен сред прекрасната половина на човечеството. Твърди се, че размерът на половия член може да бъде определен по размера на носа на мъжа, неговото стъпало, дължината на безименния пръст и прочие признаци. Битува и версията, че колкото по-вече шум съпровожда струята урина, когато мъжът се облекчава, толкова по-голямо е мъжкото му достойнство.

Дано жените не се разочароват, но нито един от тези митове има някакво основание. Тъй че размерът на половия член винаги е сюрприз. Приятен или не зависи от очакванията на всяка конкретна особа от женски пол.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.