img

Вижте кои са най-перверзните мании в леглото! (18+)

/
/
/
1254 Views

Секс фетишиПсихолозите са си го казали – сексуалните символи, които ни въздействат по определен, чисто индивидуален начин се формират още в най-ранна детска възраст. Научни изследвания и диагнози крият „шантавата“ истина за секс маниите на много участници в проучвания и пациенти. И недейте да въртите с досада очи, когато някой реши да ви поговори за Фройд или за връзката на миналото с настоящето. Предположете, че някъде измежду безумните твърдения може и да се крие нещо вярно.

Морфофилия

Сексолозите са уверени, че морфофили (поклонници на много дебели жени) са 10-15% от мъжете. Всъщност още по-смело е твърдението, че този процент е доста занижен в сравнение с реално съществуващите, предпочитащи едри дами. Твърди се, че това влечение го има у всеки мъж, но у някои е по-дълбоко скрито.

Следвайки развоя на мъжките вкусове през вековете показва, че винаги е преобладавал афинитетът към пищни форми. Ние сме сигурни, че хората с фетиш към дебели жени /или мъже/ са сравнително малко. Някак си вярваме в баланса на човешките предпочитания и в стремежа към достигане на златната среда във всяко едно отношение.

Анаклитизъм

Съществува цяло общество мъже и жени, които повече от всичко на света обичат да им сменят мокрите пеленки, да им пудрят дупетата и да ги поят с мляко и млечни шейкове от бутилки. Те се чувстват щастливи, когато ритат с крака в новите си сухи памперси, гушкани са или им се правят маймунски физиономии. Тогава, само от възторга, са готови да почнат да правят секс.

Трансвестология

Тук може да се получи неправилно объркване на трансвеститите с хомосексуалисти. Същността на трансвеститите се изразява в истинска любов към жените – толкова силна, че са готови да започнат да се обличат в женски дрехи. По-непретенциозните се задоволяват и само с високи токове и жартиери, докато други си правят по поръчка латексови костюми, с характерни за женското тяло извивки и органи. Такива мъже обикновено обожават да влизат в магазини за дамски дрехи и най-вече в тези за бельо.

Вампиризъм

Те най-често са си типични садо-мазохисти. Те обичат цвета, миризмата, вкуса и температурата на кръвта, в съчетание с причиняване или понасяне на страдание, могат да стигнат до екстаз. Видът на човешката кръв е възбуждащ сигнал, който провокира цяла гама от чувства – страх, гняв, жал и др. При някои хора тези реакции са се превърнали в сигнали на възбуда, в сложен сексуален комплекс.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.