img

Вижте какво се случи с Крисия след „Шоуто на Слави“

/
/
/
1241 Views
Сподели с приятели

„Слави Трифонов и екипът му забравиха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа последно имаше един телефонен разговор и след това–нищо”, това разкрива Марин Тодоров, баща на Крисия, твърди hotarena.net.

Бизнесменът споделя, че до края на миналата година Крисия е била част от всички важни проекти на Слави и екипа му. След това обаче договорът бил прекратен и всякакви контакти–също. Това станало по желание на семейството на детето-чудо. Те обосноваха искането си с това, че Крисия трябва да се отдаде на уроците и да заляга над учебниците повече.

„Не получавахме никаква информация от екипа на Слави и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси започна да работи по свои проекти–вече има две записани песни във видеоканала й, работи и по трета, която също скоро трябва да излезе”, разказва баща й.

Младата певица месеци наред не получавала покани за концерти и участия, което я притеснявало. Продуцентите й по никакъв начин не можели да бъдат открити. От известно време обаче това се променило и семейството й успява да възроди кариерата й. Тя получава доста често покани за участия – поканена е да пее в Сливен, а преди дни е била звезда и на празник в родния Разград. „Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва мечтите си и да се развива. Тя е много талантливо дете”, разкрива нейният баща.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.