img

Вижте какво разкрива за Вас формата на лицето

/
/
/
1677 Views
Сподели с приятели

Древните китайци са вярвали, че лицето е израз на вътрешния дух, а в средновековна Европа красотата на лицето се е свързвала с вътрешна сила, докато грозното лице е било символ на злото.

Въпреки, че може би ще ви се стори малко старомодно, но все повече хора вярват, че съществува ясна връзка между формата на лицето и човешката индивидуалност.

1) Кръгло лице

Тези хора се считат за много емоционални, чувствителни и грижовни. Мъжете имат силно сексуално въображение и създават стабилни и дълготрайни връзки.

2) Удължено лице

Те са много практични, логични и за тях работата е удоволствие. Те често са спортен, атлетичен тип, но поради прекалено голямото си самочувствие често имат проблеми в отношенията с околните.

3) Квадратно лице

Имат силен вътрешен огън и тези хора се характеризират като много амбициозни, доминиращи и дори агресивни. Те имат много остър и аналитичен ум. Не се колебаят във вземането на решения.

4) Триъгълно лице

Много креативни и чувствителни. Почти винаги тялото им е кльощаво, но много красиво. Превъзхождат интелектуално другите. Имат пламенен темперамент. Лесно се палят.

Вярно ли е за вас?

Източник: kakata.info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.