img

Вижте какво крият „Забравените пирамиди“, които са поставили основите на всичко!

/
/
/
586 Views
Сподели с приятели

Това може да се окаже най-значимото откритие в историята!

През 2012 година, американската изследователка Анджела Майкъл твърди, че е открила „изгубените пирамиди“ на Древен Египет.

Мегаструктури, които са в пъти по-мащабни дори и от Великата пирамида в Гиза, предава първо PAPARAK.BG.

Първоначално откритието на Майкъл не е било прието от научната общност, които са сметнали, че огромните „хълмове“ в пустинята са природни образования. Но новооткрита древна карта на района доказва със сигурност, че това са изкуствени структури, предава Ancient Code.

Според Майкъл, най-голямата пирамида има триъгълна база с диаметър почти 200 метра, което я прави точно три пъти по-голяма от Великата пирамида!

„Сателитните изображения говорят сами за себе си“, разкрива изследователката. „От пропорциите и разположението им, може почти със сигурно да се заключи, че това са изкуствени структури!“

След като обявила откритието си и е била обявена едва ли не за шарлатанка от световния „научен елит“, Майкъл се е свързала с бившия посланик на Египет в Оман Медат Ел Кади, който е страстен колекционер на древни карти.

Ел Кади притежавал абсолютното доказателство за истинността на теорията на Микъл – тази древна карта от 17 век, която ясно обозначава съществуването на пирамидите:

Самият Ел Кади разкрива, че е виждал с очите си 34 древни карти от различни епохи, които упоменават съществуването на пирамидите точно там!
Според легендите, в далечното минало тези величествени пирамиди са били нарочно заровени, за да бъдат скрити от лицето на Земята. Това, което се крие вътре притежавало „най-силната магия на планетата“.

Въпреки скептицизма на археологическата общност и откровените опити на египетското правителство да стопира изследването на мистичните хълмове, археологът Мохамед Али Сюлейман твърди, че под хълмовете в Абу Синдум със сигурност се крият древни изкуствени структури, която може да се окаже много по мащабна и древна от пирамидите в Гиза.

В момента Микъл очаква разрешение от египетското правителство да започне разкопки. Ако под хълмовете бъдат намерени структури, това със сигурност ще бъде най-важното откритие на човечеството!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.