img

Вижте какво издава стойката на мъжа за него

/
/
/
359 Views

Мъжкото тяло говори, но как да го разбереш какво ти казва. Като цяло не е трудно. Ако си пропуснала колежа и лекциите по психология, ето ти нещо събрано, което ще те ориентира.

Той стои със скръстени ръце
Мъж
Ако той стои с ръце кръстосани на гърдите, това означава, че се чувства несигурен. Пряко и преносно казано, той предпазва сърцето си.
Той стои прав с ръце на хълбоците
Мъж
Ако някой вземе такава позиция по време на разговор с вас, то означава, че се чувства уверен, секси и полов атлет.
Той се навежда напред, докато говорите
Мъж
Твоят съпруг се изживява като телбод. Когато той се навежда напред, той изразява желание да ви пробие като лист хартия. Поднеси му се като лист хартия, той ще се чувства щастлив, защото ще знае, че го разбирате.
Той държи ръцете си в джобовете
Мъж
Ако си човек държи ръцете в джобовете, това означава, че има ужасна тайна. Най-често, това означава, че насреща си имате маска на човек, надяната върху козя глава. Той обаче има чувство за справедливост, така че него отписвайте.
5. Той докосва лицето си
Мъж
Ако един човек леко докосва лицето си с ръка – това означава, че той иска… да му натиснете носа и да кажете „бип-бип!“. Той леко страда от липса на внимание или по-точно на разбиране. По-внимателно с него, ако не подходите правилно, ще отсече, че него разбирате и после иди го гони.
Той винаги играе с часовника си
мъж
Това е човек, който се надява да прочетете мислите му и да се присъедини към мисията му за създване на машина на времето, за да се върнете назад в миналото, за да се предотврати появата на дражетата M&M`s.
Той се прозява
Мъж
Може да изглежда, че насреща си имаш човек, страдащ от изтощение, но в действителност той се преструва. Всъщност той зяпа точно като златната рибка в аквариума ви и чака някой да му хвърля хапчиците хляб в устата.
Той си кръстосва краката
мъж
Ако човек седи с кръстосани крака, той се страхува, че ще го ударите по болезнените места между краката. Веднага му дайте да разбере, че няма да използвате забранени хватки, иначе, никога няма да разтвори за вас скута си и ще си останете на сухите бани.
loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.