img

Вижте каква тайна крие Стела от „София ден и нощ“

/
/
/
835 Views

София ден и нощСтела от „София Ден и Нощ“ няма нищо общо с героинята в реалния живот!

Стела от „София Ден и Нощ” определено е един от най-отблъскващите образи. Русокоската е с доста отблъскваща визия и това непрекъснато се коментира по форумите за реалите поредицата по Нова телевизия.

В сериала тя играе сестрата на Дани. Момичето бяга от скуката на малкия град и идва в столицата, за да има купони, шумни компании и див нощен живот. Стела е с доста разкрепостен характер, обича да прави и непрекъснато скача от една интрига в друга.

Освен това момичето има доста проблемно минало, защото преди е приемала наркотици и е вършила куп грозни неща. Брат й Дани много се радва да види сестра си, когато тя пристига от провинцията, но едновременно с това е нащрек.

Той още помни тъмните сенки от миналото и добре знае, че разкрепостеното й поведение е магнит за много неприятности. Страховете му за красавицата се зараждат още от първия ден, когато сестра му идва в най-забавната квартира в центъра на столицата. И той има повод да смята, че все още витае нещо опасно около нея.

Защото Стела наистина не се променя, а непрекъснато плете задкулисни игри как да отмъкне гаджетата на приятелките си. Хейтърите също не я харесват. Те твърдят, че Стела е твърде слаба, дори плашещо и вероятно е анорексичка.

Всъщност Михаела Василева не е такава в реалния живот. Тя не боледува от страшната болест. Миша, както я наричат нейните приятели, е изключително мило и добро момиче. 19-годишната девойка е професионален модел и си има сериозен приятел.

Няма нищо общо с палавницата, която скача от креват на креват и все замисля някакви пъклени планове за съблазняване.

В действителност екранната Стела е много красива, има нежен чар и добро излъчване. Вероятно продуцентите са я създали такава, за да се слее със сценичния си образ, твърдят тези, които познават Миша извън ролята й на малкия екран.

Това си личи от снимките, които момичето е качило на личния си профил в социалната мрежа. Фотосите са не само изумителни, но и коренно различни от това, което виждаме като Стела в реалите поредицата „София Ден и Нощ”.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.