img

Вижте каква е скритата история на света, за която не знаете (снимки и факти)

/
/
/
677 Views

Учени направиха изумително откритие в Австралия! ПАПАРАК.БГ представя първа на българските читатели изумителното откритие, което буквално пренаписва историята на човечеството!

Проф. Ханс Цимер от Университета на Аделаида откриха изумителен скелет на хуманоид в близост до единствената мегалитна цивилизация откривана в континента.

Когато археолозите внимателно изровиха ги остави с увиснали ченета! Скелетът е висок точно 5.3 метра!

Това са най-големите останки на хуманоид, откривани някога:

Скелетът е абсолютно идентичен с тези на хората, които населяват Земята днес, той просто е огромен!

„Теоретично това е невъзможно! В общоприетата история на човечеството няма гиганти, а тези прекрасно запазени телесни останки са точно от такъв!“, разказва изуменият професор Цимер. „Тази находка ни представя много повече въпроси от отговори! Тя е в състояние да преобърне историята на нашия свят!“

Според учените огромният размер на този хуманоид не се дължи на генетичен проблем или на състояние като гигантизъм. Това е естественият размер на съществото.

Също изключително значимо е, че скелетът на гигантът е намерен в близост до районът, където през 2014 е открит древният град в района Улуру – единственият мегалитен град в Австралия, който също е обгърнат в мистерия! Улуру е районът, където се намира емблематичната за Австралия Айерс Рок!

Древният град

Айърс Рок е една от емблемите на Австралия!

В мегалитното селище са открити огромни перфектно издялани каменни блокове тежащи по 80 тона, които са транспортирани в сърцето на пустинята над 200 километра. Учените все още нямат рационално обяснение, как е постигнато това и коя е цивилизацията, която е построила мистериозния град.

Според редица изследователи, районът Улуру, който в миналото е бил безпощадна пустиня е бил трансформиран от мащабен катаклизъм.

Днес той е обгърнат с гъста растителност и се смята, че точно това мащабно събитие е променило всичко. Геолозите са открили ясни следи от радиация, които са от преди 2500 до 3500 години. Възможно е това да е с вързано с разрухата на града и изтреблението на неговите гигантски обитатели.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.