img

Вижте как се пише CV по български за работа в Англия!

/
/
/
1215 Views
Напълно неподготвен за работа под напрежение или извънредни работни часове, освен ако не са дебело платени.

Слабо ме интересуват целите на вашата компания, ако със заплатата не мога да си покрия всички текущи разходи плюс да ми остават за малко дрешки, книжки, пътувания, излизания, спорт и закачки. Работя на принципа “Колкото парите – толкова и музиката”. Следователно хич не ме интересува какво очаквате и се надявам да спазите всички ваши законово обозначени задължения навреме, както и да спазвате всички празници и годишните отпуски.

Във всички случаи ще ви напусна, само да намеря нещо малко по-добро.

Надявам се офисът да не започва работа преди 9.00, тъй като трудно ставам сутрин. Работния ден започвам с голяма чаша хубаво черно кафе, което очаквам да имам на разположение, както и запас от нес кафе и мляко, от които ще имам нужда някъде около обяд. По-късно, около 13.00 ч., има най-голяма вероятност да се поизморя, като за тогава ще ми трябва малко музика, по възможност Мадона или диско хаус, на които да мога да потанцувам малко и да мога да раздвижа вкочанените си мускули.

Комуникативен, с приятен и любознателен мироглед, за зевзеците – имам къс фитил и бързо се паля.

Псувам на няколко световни езика, но сериозна кореспонденция и разговори водя само на сръбски и английски език и не се насирайте с тези корпоративни международни пътувания, тъй като и това ви е премного. Това, че от време на време сключвате по някоя сделка с Босна и Черна гора не ви прави сериозна компания!

Учил съм 100 години, но смятам, че си е жив успех, че въобще съм завършил каквото и да е в тази държава такава, каквато тя е. Усъвършенствам себе си постоянно и без вас, тъй като съм любознателен и смятам, че живота има смисъл и без да се умира на работа.

Често ми се случва в работно време да изпадна в така наречения ‘daydreaming” и, много ви моля, в такъв случай не ме прекъсвате нагло, тъй като точно тогава може да съм в средата на някоя гениална мисъл. Реагирам само на позитивни стимулации. Не се нагушвайте с тествания и подобни ейч ар будалащини.
Ако вече се осирате с тези западняшки форми, тогава предложете и западняшко заплащане и условия на работа.

Това, че сте посетили 2-3 семинара, не ви прави образован човек!

Това, което не знам, ще го науча. Не съм дебил. И да, съществуват неща, които в живота си бих правил от чист ентусиазъм, но със съжаление трябва да ви кажа, че това не е работата, която предлагате!

Подбрал за Вас: Струмен Паунов
Източник: alexdevelopment

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.