img

Вижте как да използвате Буркана на Бога – това подлуди целият свят!

Със сигурност всеки един е изпадал в ситуация, в която е търсил спасение. Знаете ли, че това спасение може да дойде от Буркана на Бога?!

Не бързайте да се изсмеете, а си направете този буркан. Със сигурност ще ви е от огромна полза, щом изпаднете в депресивно състояние. След като си изберете подходящ буркан, сложете му необходимите надписи.

Напишете си молбите, мечтите, проблемите и страховете. Като цяло можете да напишете всичко, от което имате нужда, а на този етап все още не сте го получили. Напишете онова, което ви вълнува и за което мечтаете в момента.

След това пуснете листчето в буркана, затворете го и забравете за него. Повярвайте и чудесата ще започнат да се случват. Сега всичко вече е в ръцете на Вселената и Божията сила. Вероятно многократно сте чували как трябва да си пожелаете нещо, за което мечтаете да се сбъдне и то наистина се сбъдва.

Какво трябва да направите и как да постъпите, за да се случат нещата?

Отговорът е много лесен – трябва да привлечете положителната енергия на ваша страна. Тогава няма как ангелите да не ви пазят и да не ви се получат нещата.

Дръжте този буркан в дома си, докато не усетите, че нещата в почти всички сфери на живота ви са започнали да текат повече от добре. Запомнете, че ако вие самите не повярвате в мечтите си, то със сигурност и околните няма да гледат на вас на сериозно.

Повече от сигурно е, че този буркан не притежава вълшебна пръчица. Истината обаче е, че целият този фокус се крепи на силата на вярата. Ако вярвате силно, то желанието ви задължително ще се сбъдне. В случай че просто ви е минало набързо през главата, профучавайки, със сигурност няма да стане. Едно от най-важните условия да ви се случи нещо хубаво е ангажираността.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.