img

Вижте историята на Иванка – жената, която се роди с половин лице (снимки)

/
/
/
1163 Views
Сподели с приятели
30-годишната адвокатка от Братислава, Иванка Данисова била родена с половината лице, но след успешна реконструктивна операция, тя вече може да си направи „нормално“ селфи.

В детството, е била тормозена и всички й се подигравали, заради вродената й деформация. Когато Иванка се родила, прогнозата на лекарите не била много положителна. Те не очаквали тя да доживее първия си рожден ден.

„Имах невероятна майка, която ме обичаше с красива и нежна любов. Веднага след моето раждане, ние започнахме общ дует, свързахме се чрез сърцата, умовете и душите си и това продължава и до днес. Моята любима майка е красив ангел „, написала Иванка в нейния личен дневник.

Иванка учила във Великобритания и ще се върне обратно в Чикаго до септември за последната операция, след която вече ще може да живее нормален живот с хората около нея.

„Моето детство не е като разходка в парка, защото имаше моменти, когато по жесток начин ми беше показано, че съм“ различна „. Тогава ми бе поставена диагноза и изгубих всякаква надежда. И въпреки многото пречки, винаги съм се смятала за дете с визия и цел в живота и никой и нищо не можеше да застане на пътя ми“, разкрива тя.

„Докато растях, аз се научих да увеличавам моето самочувствие, защото когато бях малка, не бях толкова смела, колкото съм сега. Бях срамежливо и плахо малко момиченце, което се бореше да постигне успех в училище, за да покаже на всички, че един ден ще порасне и ще докаже колко струва „, казва Иванка.

Иванка не е първата, която е имала някакъв проблем с външния си вид и е успяла да се издигне над него и да води нормален живот. Тя е още един от многото примери, които доказват, че упоритостта, смелостта и вярата в себе си са необходимите инструменти, които ще ни отведат до желаната цел в живота. Нека Иванка Данисова бъде вдъхновение, да започнете да живеете с пълни гърди.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.