img

Вижте историята на „Белия Дявол“ – момчето, което от кръгъл сирак стана един от най-влиятелните хора!

/
/
/
945 Views

Белия дяволДжон Уилис или Белия дявол, както го наричат, бил кръгъл сирак от Бостън без пукната пара в джоба, докато кланът Пинг Он не му осигурил бляскавия живот и жената на мечтите му, информира „Дейли мейл“.

Веднъж Джон Уилис помогнал на младия азиатец Уопинг Джо по време на сбиване в клуба, в който работел. Уопинг му връчил визитка с телефона си и му казал, че може да му звънне, ако някога има нужда от помощ.

По това време баща му отдавна си бил тръгнал, а майка му била мъртва. Джон взимал стероиди, за да изглежда здрав и набит и за да убеди собственика на клуб в Бостън, че е на 18 години и става за бодигард.

Няколко дни по-късно, само със 76 цента в джоба си и без да има къде да спи, Джон позвънил на  Уопинг Джо, което се оказало и съдбовно. След няколко минути се появили две BMW-та, пълни с млади китайци.

Тогава той имал нужда само от топла храна и покрив над главата си, но десетина години по-късно щял да стане вторият по величина бос на китайската мафия в Бостън, познат като Гуай Джон или Белия дявол.

Младежът бързо проявил уменията си и научил два китайски диалекта и виетнамски език. Доказал своите способности, като се издигал в йерархията и се сдобил с прозвището Белия дявол.

жената на белия дявол

Станал втория по ранг в управлението на китайския клан, но се разделил с тях около 2000 г., за да продава наркотици на едро, тъй като това не било основната дейност на китайците. Те залагали на казината, проституцията и др.

Животът му станал по-стабилен след срещата му с приятелката му от виетнамско-американски произход, но за нещастие го хванали за трафик на наркотичното вещество оксикодон на стойност 4 млн. долара.

Според ФБР Уилис, който бил осъден на 20 години затвор, е единственият бял мъж на такава ръководна позиция в китайската мафия.

Любопитното е, че Джон Уилис дори написва книга в затвора, в която описва своя особен житейски път.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.