img

ВИП Брадър отново нагласен! Кичка е знаела, че ще стигне до финал!

/
/
/
1069 Views

ВИП БрадърПевицата Кичка Бодурова, която бе в основата на почти всички скандали във ВИП Брадър, е била наясно, че мястото и на финала е било гарантирано. Тя се ползваше с големи привилегии в риалити формата, като Биг Брадър и даваше да ползва пощата си, да следи новините в интернет, а и тя дори злоупотреби с това, като изнесе информация, което е строго забранено.

Скандалите в Брадъра обаче не свършват до тук, тъй като естрадната певица очевидно е имала информация, че ще стигне до финал. Припомняме, че тя оцеля на цели 7 елиминации, въпреки, че никой от съквартирантите не я харесваше. Сега излезе информация, че Кичка е резервирала самолетен билет за Америка, който е с дата 19.11 (утре).

Самата тя се правеше на изключително изненадана, че е успяла да оцелее до края, но явно актьорското майсторство и се отдава доста повече, отколкото на някой родни актоьри. Разбира се, от цялата тази драма са се облажили и продуцентите на ВИП Брадър, които прибират парите от СМС-ите на наивните зрители.

Кичка Бодурова ще бъде в САЩ около месец, след което отново ще се завърне в България, където ще изнесе няколко концерта.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.