img

Видове футболни прогнози в интернет

/
/
/
873 Views
Когато залагате на футбол и понякога нямате идея какво да пуснете, може би се чудите какви видове футболни прогнози може да намерите в интернет.

Има много сайтове за футболни прогнози, където екип от типстъри или всеки човек може да предлага съвети за залагания. Понякога това е много добър вариант да видите друг поглед над нещата и да направите правилна прогноза за даден мач. Също така добрите футболни прогнози ще ви помогнат да спрете лоша серия, ако нямате късмет в последните дни. Лесно може да различите добрите сайтове за футболни прогнози, тъй като те са с обоснован анализ за всяка среща и избраната прогноза е много добре обяснена. Също така има и онлайн сайтове с кратки прогнози, където е изписан единствено залога – например 1-ца за дадена среща, но няма никаква обосновка защо е избран този залог. Съветваме ви да избягвате тези сайтове и да търсите обосновани футболни прогнози.

Какви видове футболни прогнози има в интернет?

Повечето футболни анализи са с прогнози за краен резултат като най-често се предлагат опциите 1 или 2. Рядко се публикува прогноза за Х, тъй като малко хора имат доверие на този знак. Всеки си мисли, че е много трудно да познае равенство в дадена среща. Разбира се вие може да намерите и прогнози за този пазар, тъй като много добри типстъри залагат на равенства и споделят своите футболни прогнози безплатно в интернет.

Други често срещани футболни прогнози са за над 2.5 гола.

За най-силните отбори в Европа от водещите първенства често ще откриете прогнози на тази опция. Също така и за отбори с по-слаби защити, които получават доста попадения, типстърите отново залагат на тази опция. Доста по-малко са футболните прогнози на под 2.5 гола, тъй като тази опция се харесва по-малко на залагащите и хората обичат да залагат на голове.

Като става въпрос за голове – Двата отбора да отбележат гол също е популярен залог и е част от футболните прогнози в интернет. Когато се изправят два силни отбора като Арсенал – Челси, Интер – Милан, то много от прогнозите за тези срещи са на гол/гол, защото се очаква да паднат попадения в двете врати.

В интернет ще намерите разнообразни видове футболни прогнози и на много от тях може да се доверите. С обоснованите прогнози вие може да имате повече успех, след като прочетете анализа на срещата и направите кратка оценка на написаното като накрая трябва да решите дали да заложите на дадената прогноза.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.