img

Видове чанти, които всяка майка трябва да притежава

/
/
/
322 Views
Сподели с приятели

Отглеждането на бебе и малко дете е смело и приключенско начинание, изпълнено с едно непрекъснато разнасяне в пространството на вещи с най-различна тежест, големина, температура и консистенция.

Не би било пресилено да кажем, че без подходяща и удобна чанта (или всъщност набор от такива), майката е обречена ако не на провал, то поне на значително усложняване на живота.

Нека опишем накратко видовете чанти, които всяка майка трябва да има в арсенала си, за да установи поне относителен контрол над целия този багаж.

Чанта за количка. този тип специализирани чанти са много подходящи за периода, когато бебето ви е още малко и го извеждате на разходка с бебешка количка. Майката на малко бебе винаги има чувството, че ще забрави нещо важно, поради което размерът и вместимостта на тази чанта са доста удачни. Тя ще побере всички шишета, къпички, пелени, дрехи и играчки, които вероятно дори няма да бъдат използвани по време на разходката, но ще остане утехата, че все пак са били там.

Раница. Удобната раница също е страхотен вариант за майката във всеки период на майчинството. Тя, също като чантата за количка, може да побере най-разнообразни артикули в големи количества, като същевременно оставя и двете ръце на майката свободни и готови да се справят с всяка възникнала ситуация. Дамските раници са много подходящи за майки, които са избрали да носят бебето си в ергономична раница за бебета, и съответно излизат на разходка без количка (и приходящата към нея чанта).

Малка чанта за през рамо. Много удобен аксесоар, когато майката иска да има бърз достъп до собствените си вещи – телефон, портфейл, документи или други дребни неща, без да се налага да ги търси безкрайно дълго из хаоса на останалите бебешки принадлежности. Комбинацията между чанта за количка и малка дамска чанта за през рамо е вечна и класическа.

Голяма дамска чанта. Тя влиза в употреба, когато детето ви вече е една идея по-голямо и самостоятелно, вероятно вече се разхожда без количка, а вие искате да носите дамска чанта, вместо да преметнете през рамо чантата за количка. В този случай размерът е от решаващо значение, защото трябва да можете да поберете както вашите принадлежности, така и тази на детето. Избирайки този вид чанта, вие получавате предимството да изглеждате добре и стилно, успявайки същевременно да носите в себе си всичко необходимо за приятната и безпроблемна разходка с вашето дете.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.