img

Веселин Маринов затънал в борчове!

/
/
/
882 Views

Веселин МариновВ последните двайсетина години Веселин Маринов е неизменно на върха – всеки негов рецитал е събитие, а песните му се знаят и от млади, и от стари. Въпреки това изпълнителят е затънал в кредити, за които постоянно мисли, пише столичен всекидневник.

Аз съм човек, който много се труди. За да бъда безкомпромисен в работата си, съм взел кредити, за които мисля всеки ден и които обслужвам редовно. Всеки месец със страх питам счетоводителката дали ще ни стигнат парите. Желая на всички, които говорят неверни неща за мен, да седнат само три дни на задната седалка на автомобила ми и да видят какъв е животът ми. Как може някой да си помисли дори, че се правят милиони с нашата професия?!“ недоумява певецът.

Той признава, че самотата е нещото, което усеща в няколкото часа вкъщи, преди да си легне. „Истинската любов е онова, към което всеки един от нас се стреми. Доскоро си мислех, че тя е само в моите песни и любовните филми. Към жените, които съм срещал по пътя си, чувствата ми са били много съкровени и силни. Наскоро обаче срещнах една дама, която ме накара да повярвам, че има и в живота такива чувства, каквито са в песните ми. Казват, че всеки е половината от едно цяло. От хилядите и милиона хора на този свят е малка възможността да срещнеш своята половинка. Е, аз я срещнах, но то беше за кратко. В момента съм сам“, разкрива Веселин Маринов

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.