img

Верни ли са пророчествата на Ванга за Трета световна война? – цялата истина ТУК!

/
/
/
688 Views

Баба Ванга„Потресена съм от това, което се пуска в публичното пространство за Трета световна война, която била пророкувала леля Ванга. Няма такова нещо. Казвала е само, че Сирия ще бъде срината, но никога не е говорила за война“.

Това каза доц. д-р Радка Кирчева, най-близкият човек до пророчицата, цитирана от столичен ежеседмичник. Тя реши да опровергае различни тълкувания на пророчествата на Ванга, с която е живяла 15 години по две седмици в месеца.

Тя заяви пред вестника, че Ванга не е обичала да говори за политика: „Помня, че през 1979 г., точно на Коледа, тя бе обсебена от прозрения, визиращи съдбините на света. Веднъж каза, че 1982 г. ще донесе нов ред в света и след 1983 г. „лошите ще бъдат изметени“. Тогава умря Брежнев, след него Андропов води борба със стария ред. Малко по-късно и той бе заменен от Черненко. А през 1984 г. властта вече бе в ръцете на Михаил Горбачов. Казваше ми, че през 2017 г. България ще се оправи, ще станем райско кътче.

Човекът, който ще направи това, е Бойко Борисов. За него тя знаеше при едно посещение на Симеон Сакскобургготски. Казвала му е за него, дори харесваше Бойко. Чрез вашия вестник искам да помоля премиера за среща, за да му споделя и други неща, които Ванга казваше за него. Той ще изведе България напред, смяташе тя“.

„Ванга знаеше за Майка Тереза. Вярно е, че, разделени от хиляди километри, и двете имат еднакви съдби. Опорните дати в биографиите им са учудващо близки и това няма как да не бъде признато и от най-заклетите скептици. Когато Вангелия остава сираче едва на 3 години заради кончината на майка си, Майка Тереза се разделя с баща си. Когато католичката решава да тръгне по пътя на Христос и да забрави за суетата на светските дни, Вангелия е сполетяна от буря.

Това премеждие я белязва и предначертава дните й окончателно. Пак по едно и също време в началото на 40-те и двете решават да се върнат в живота на съвременното общество. Майка Тереза чува глас, който й нашепва да не страни от света, а да е по-близо до бедните и да им помага. Вангелия Гущерова по това време са омъжва за съпруга си Димитър. Едната посреща болката в дома си, другата я търси навсякъде по света, за да я облекчи. Ванга на мен ми казваше Майка Тереза, самата тя не се имаше за светица. Беше изключително скромна. Най ме радва, че ми предсказа, че някога ще изнамеря лекарство за рака. Продължавам да работя върху това“, добави д-р Кирчева.

Кирчева потвърди, че навремето Ванга е приела цар Борис и го предупредила да внимава за датата 28 август (б.р. дата на смъртта на монарха): „Разказвала ми е за това. Било е през 40-те. Тя не е имала представа кой е той. Дошъл е облечен спортно, не задава излишни въпроси, не разпитва. Тръгва си смутен и изплашен, казано му е да помни датата 28 август. Той обаче забравя, а година по-късно се оказва, че това е датата на неговата смърт“.

„През 1942 г. домът й е посетен от мургав младеж – продължава д-р Кирчева. – Гостът е от с. Крънджилица. Идва да разбере кои са убийците на брат му. Ванга не споменава имената им, за да не търси непознатият отмъщение. Казва му само, че ще е свидетел на смъртта им. След като гостът си тръгва, тя споделя пред сестра си, че същото това момче е бъдещият й годеник и визитата му в дома им няма да е последна. И това предзнаменование се сбъдва. Тя дори ми е разказвала, че му е казала за това, че ще се оженят, той обаче не повярвал. През цялото време Ванга е знаела, че той ще умре и ще я напусне“.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.