img

Възстановяване на черния дроб с тази изцяло натурална напитка! Основното нещо е да разберете симптомите при проблеми

/
/
/
1701 Views
Сподели с приятели
Черният дроб е един от най-важните органи на нашето тяло. Следващият път, когато си мислите, че пиете или ядете нещо мазно, първо трябва да помислите за черния дроб.

Черният дроб има ключова роля в храносмилателната система на тялото. Всичко, което хората често ядат и пият, включително и лекарства, минава през него. Хората трябва да се грижат правилно за черния дроб, за да могат да останат здрави и да могат да изпълняват правилно своята работа. Черният дроб е орган в човешкото тяло, който повечето хора винаги приемат за даденост.

Ако страдате от хепатит С, трябва да предпазите черния дроб от по-нататъшни увреждания, защото това ще бъде въпрос на живот и смърт.

Хепатит С е основната причина за екстремни чернодробни заболявания (цироза) и рак на черния дроб, които могат да бъдат фатални. Яжте повече храни, които могат да помогнат за естественото очистване на черния дроб, като просто стимулират естествената му способност да почистват токсичните отпадъци в тялото. Ето едно мощно и много ефективно лекарство, което ще ви помогне да изчистите черния дроб от тези токсични отпадъци:

Съставки: лимонов сок; портокалов сок; шепа пресни ментови листа; 1 литър вода; органичен мед

Приготвяне: 1. Загрейте водата, докато се свари. 2. Добавете листата от мента и ги оставете да варят още 5 минути. 3. Оставете да се охлади за няколко минути, след това добавете лимонов сок и портокалов сок и добавете малко настъргана лимонова кора. 4. Смесете с мед.

Приложение: Консумирайте тази смес студена или топла. Тя ще почисти черния дроб във всеки случай. Това ще ви помогне да подобрите ефективността на вашата храносмилателна система.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.