img

Важно за всеки шофьор в България! Огромна промяна. Ако дадеш 50 лева рушвет на катаджия, ще те

/
/
/
1008 Views
Сподели с приятели
49-годишен мъж е задържан след опит да подкупи служител на КАТ и полицай от Пето Районно управление – Бургас, съобщават от областната дирекция на МВР в града.

Тази нощ около 01.40 ч. на бургаската улица „Струга“ служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил без регистрационни табели. Със съдействието на КАТ и Пето Районно управление самоличността на водача е установена – 49-годишен мъж от с. Граматиково Бургаско, съобщи Пик.

Мъжът опитал да предотврати бъдещо наказание, като извадил две банкноти от по 50 лв.

Едната поставил в джоба на полицая, а другата в джоба на служителя на КАТ. Те обаче не се поддали на изкушението, а веднага задържали човека, който се опитал да ги подкупи. Мъжът е прибран на топло за 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство. С 50 лв. подкуп се е опитал да се измъкне и друг провинил се на пътя. Вчера вечерта полицаи от Районно управление – Камено с спрели за проверка лек автомобил с бургаска регистрация.

Водачът на превозното средство – 45-годишен мъж от Средец, направил опит на осуети съставянето на акт за нарушение, като подхвърлил в полицейския автомобил 50 лв. След опита за подкуп и той е бил задържан за 24 часа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.