img

Валери Симеонов се ежи на Слави: Ще ти взема скалпа, както го взех на…

/
/
/
99 Views


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се закани, че ще си търси правата по законов ред след снощното излъчване на репортаж в шоуто на Слави Трифонов за хотел, който бил негов и там се настанявали военни.

„Сега, ще ви каже едно – журналистическото разследване не е за всеки. Освен това в това предаване имаше излъчени интервюта на хора със замазани лица. И те говореха лъжи. Аз един такъв, дето показваше замазани лица, си го осъдих – Николай Бареков. Осъдих и един вестник. И следващия скалп, който ще окача на стената, ще бъде на Слави Трифонов. Макар тук за скалп трудно може да се говори. Вижте, човек живее и работи за създаване на едното име. И идва един водещ, успешен или не, почва да се гаври с него. Като онази вечер, в която ме бяха представили като булка. Аз поисках право на отговор – беше ми отказано. Юристите на телевизията казаха, че това било сатира. Аз обаче и СЕМ ще сезирам“, закани се Симеонов пред Би Ти Ви.

Той поясни, че въпросният хотел „Козият рог“ не е лично негов, а на фирма „Скат“. Освен това изнесените факти за 70 лева на стая не са верни.Тези пари са само за събота и неделя за стая. Пред делника цените са 30 лева на легло. Но в тези пари влизат хранене три пъти на ден, ползване на СПА център,басейн, тенис корт и други екстри. Освен това войниците, които са били в хотела, са 12 човека и то през януари и февруари, а сега са докарани още 10 човека. А не както се изнесе в репортажа на Трифонов 50 човека.

„Валери Симеонов няма договори с Министерството на отбраната, нито с МВР. Поделенията сами проучват легловата база и тогава се обаждат и питат дали ще ги приемем или не“, допълни политикът.

Той подарил на Волен Сидеров за вчерашния рожден ден страхотна картина от камък. „Като минахме и двамата 60 години, разбрахме, че няма какво да делим“, каза Симеонов пред камерите. Той каза, че отделя около 1200-1300 лева на месец за семейството си.

Източник: ПИК

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.