img

УЖАС! Вижте какво нещо е живяло в корема на това момче!

/
/
/
708 Views
Сподели с приятели

гадостНа пръв поглед тази история звучи като сценарий на Джордж Лукас от „Междузвездни войни“ или „Пришълецът“, но е самата истина. Английският таблоид „Мирър“ разкрива за невероятната случка. Мястото на събитието е Индия. 18-годишният младеж се оплаквал постоянно от болки в стомаха, но първоначално лекарите смятали, че проблема е в храната, с която се храни.

костнаендра

В продължение на времето обаче, проблемът се задълбочавал, а лекарите не успявали да открият източника на хроничните болки в стомаха. След обстойни изследвания и рентгенови снимки, се оказало, че това, което измъчва младежа са мутиралите части на неговия брак близнак, който е останал в тялото му и за съществуването на който не са имали представа нито докторите, нито родната им майка. Лекарите изваждат от стомаха му част от кост, върху която са пораснали коса и зъби!

Деформираната част растяла и се хранила в тялото на момчето и бавно се превръщала в паразит. Хирургът, който извършил операцията обяснява, че стомахът на младежа е растял, а в него и плодът, който е живял, благодарение на метаболицма на Нарендра.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.