img

УЖАС! Педофил искал да си направи подземен град, където да изнасилва децата!

/
/
/
914 Views

Марк ДитруБелгийският педофил Марк Дитру е планирал да „отвлече колкото се може повече деца”, които да заточи в „подземен град” в изоставена мина. Това твърди бивш адвокат на изверга. Дитру бе осъден на доживотен затвор за отвличането, сексуалното експлоатиране и пленяването на шест момичета и убийството на четири от тях, в рамките на процес, който предизвика масови демонстрации в Белгия и доведе до реформи в съдебната система на страната.

Жулиен Пиер, който е бил адвокат на Дитру от 1996 до 2003 година, каза това в интервю за белгийския седмичник Soir Mag. В интервюто той разкрива смразяващи кръвта подробности за разговорите си с психопата.

Дитру, който днес е на 59 години, е казал на адвоката: „Знаеш ли, че никой така и не ме попита, защо избрах онази къща, онзи регион? Исках там да извърша масови отвличания на деца, за да създам, в една мина, нещо като подземен град, където доброто, хармонията и сигурността да възтържествуват”.

Дитру бе арестуван през август 1996 година. Два дни по-късно бяха намерени две изчезнали момичета, заключение в мазе в една от неговите къщи в Марсинел.

През следващите седмици бяха намерени и телата на техните 8-годишни приятелки, отвлечени през юни 1995 година. Децата са починали от глад в една от къщите на Дитру. След това полицията намира останките на още две жертви на педофила убиец, заровени в градината на друга собственост на Дитру.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.