img

УЖАС: Ислямска държава вербува бебета, вижте как ги подготвят от малки!

/
/
/
705 Views

„Ислямска държава” пусна поредните си шокиращи кадри, които показват, как едва проходили деца и малолетни момчета държат оръжия и се обучават да обезглавяват и убиват. В пропагандата си терористите са заснели малко негърче, обградено не от играчки, а от истински гранати АК47, автомати, което показва поздрава на „Ислямска държава” към камерите.

На друга снимка се вижда как малко детенце на видима възраст не повече от 4 години е опасано с колан зареден с боеприпаси. Фотографиите са разпространени от поддръжници на тероризма, които, както джихадистите смятат, че това е напълно нормално и дори ликуват за новите попълнения в армията си.

Малкото дете напълно неразбиращо какво има по тялото си и какво държи в ръцете си се усмихва доволно и закачливо, сякаш си играе. Във видеото пък то показва бойните си умения по обезглавяване, за сега единствено върху плюшени играчки, но се вижда ловкостта и опита с, който „взима живота” на мечето. Според експерти именно така терористите започват да обучават бебетата в армията си. На тези деца никога не се давани нормални играчки, а единствено истински боеприпаси. Това се правело с цел те да свикнат с тях и да ги приемат за нещо нормално. Обезглавяването на плюшени играчки пък било с цел да се преодолее страха от нараняване. Психолози алармират, че именно тези бъдещи терористи ще бъдат най-опасни, когато достигнат възраст да влязат в истински бой.

„Те няма да познават нищо друго освен оръжията, идеалите на „Ислямска държава” и злото, което проповядват терористите. Те ще са научени да убиват по най-жестокия начин. Разликата между тях и тези които се вербуват сега е, че малките деца с течение на годините вече няма да изпитват никаква жал и няма да познават нищо друго освен идеалите и жестокостта на терористите. Докато тези които постъпват на по-късен етап в редиците на джихадистите, все пак са водили някакъв нормален живот и по-трудно могат да бъдат толкова жестоки, изисква се повече време и усилие”, споделят психолози, видели поведението на тези деца „терористи”.

Така се оказва, че „Ислямска държава” докато води световна война и взима поредните си жертви, не спира да обучава истински убийци и да промиват техните мозъци.

„Целта на джихадистите е процеса по възпроизвеждането им никога да не спира. Ако един бъде убит, то друг, още по-страшен да заеме неговото място. Децата са единствения и сигурен източник на нестихващ тероризъм. Един ден тези невръстни бебета, ще станат жестоки главорези”, алармират от правозащитните организации.

През юли в интернет бе показано видео, на което дете на видима възраст не повече от 12 годишна възраст, обезглавява човек без никаква жалост. Това беше едно от първите ужасяващи видеа на „Ислямска държава”, с което те смразиха кръвта на милиони хора по света. Смята се, че това дете се е превърнал в един от най-добрите бойци на джихадистите и е влез живота по един от най-жестоките начини на войника Хомс, след като той бе заловен от терористичната армия.

 

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.