img

Ужас! Ислямска държава изнасилва жени, за да приемат Исляма!

/
/
/
746 Views
Сподели с приятели

Ислямска държаваЛидерите терористичната организация „Ислямска държава“ заявиха, че изнасилванията на пленените, неизповядващи исляма жени, автоматично ги правят мюсюлманки. Екстремистите държат като сексуални робини минимум 3,5 хиляди йезиди, чиито вяра и култ към слънцето според джихадистите служат като оправдание за тяхното похищаване.

Духовният водач на йезидите Шейх Баба заяви пред журналисти, че ислямските екстремисти похищават техните жени, домове и семейства и показа листовка на терористите, в която се съобщава, че която и да от заловените жени става мюсюлманка, ако е изнасилена от десет бойци на ИД.

Листовката му е предадена от една от жертвите при нападение на джихадисти, отбелязва Express.

По думите на момичето терористът, който я хванал, и връчил този документ преди да я насили. След това повикал 11 други екстремисти, които също я изнасилили.

„Ние ще убиваме мъжете, които не изповядват исляма, и ще се женим за момичетата им, тъй като те са трофеи от войната“, заявили насилниците пред жертвата.

В списанието, издавано от „Ислямска държава“, като оправдание за тези деяния се посочва, че „като заробваме семействата на неверниците и превръщаме жените им в наложници, ние следваме законите на шериата, и ако някой не е съгласен с това, то той отрицава Корана“.

В същото време лондонският имам Аджмал Масрур заяви, че в исляма взимането в плен и убийството са строго забранени и тълкуването на Корана от терористите не е истинно.

Той нарече изтреблението на йезидите от членовете на „Ислямска държава“ и превръщането на жените им в секс робини геноцид.

Сред 3500-те души, намиращи се в сексуално робство при джихадистите на територията на Ирак, има и много деца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.