img

Ужас! Ислямска държава изнасилва жени, за да приемат Исляма!

/
/
/
996 Views

Ислямска държаваЛидерите терористичната организация „Ислямска държава“ заявиха, че изнасилванията на пленените, неизповядващи исляма жени, автоматично ги правят мюсюлманки. Екстремистите държат като сексуални робини минимум 3,5 хиляди йезиди, чиито вяра и култ към слънцето според джихадистите служат като оправдание за тяхното похищаване.

Духовният водач на йезидите Шейх Баба заяви пред журналисти, че ислямските екстремисти похищават техните жени, домове и семейства и показа листовка на терористите, в която се съобщава, че която и да от заловените жени става мюсюлманка, ако е изнасилена от десет бойци на ИД.

Листовката му е предадена от една от жертвите при нападение на джихадисти, отбелязва Express.

По думите на момичето терористът, който я хванал, и връчил този документ преди да я насили. След това повикал 11 други екстремисти, които също я изнасилили.

„Ние ще убиваме мъжете, които не изповядват исляма, и ще се женим за момичетата им, тъй като те са трофеи от войната“, заявили насилниците пред жертвата.

В списанието, издавано от „Ислямска държава“, като оправдание за тези деяния се посочва, че „като заробваме семействата на неверниците и превръщаме жените им в наложници, ние следваме законите на шериата, и ако някой не е съгласен с това, то той отрицава Корана“.

В същото време лондонският имам Аджмал Масрур заяви, че в исляма взимането в плен и убийството са строго забранени и тълкуването на Корана от терористите не е истинно.

Той нарече изтреблението на йезидите от членовете на „Ислямска държава“ и превръщането на жените им в секс робини геноцид.

Сред 3500-те души, намиращи се в сексуално робство при джихадистите на територията на Ирак, има и много деца.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.