img

Ужас! Действията на Ислямска държава са предсказани преди 1400 години!

/
/
/
674 Views

Ислямска държаваПрез октомври в Анкара загинаха 95 души, следствие на терористичен акт. Ранените са десетки. Въпреки че привидно изглежда като поредния терористичен акт, всъщност това е следващата стъпка, с която Ислямска държава се приближава до изпълнението на плашещо пророчество на 1 400 години.

Турция – една умерена страна, бе потопена в кървава баня. Единственият победител в случая е терористичната организация, ударила нищо неподозиращото мирно шествие. Турското правителство обвинява ислямските екстремисти, които са се обърнали срещу президента Реджеп Таип Ердоган. В същото време обаче разгневените граждани го обвиниха, че не прави нищо, за да ги защити, и насърчава насилието, като по този начин се опитва да спечели гласове.

Д-р Денис Драгович, почетен член на Университета в Мелбърн, е притеснен, че това не е просто поредният терористичен акт. Според него зад деянието безспорно стои Ислямската държава. Намеренията им са да разширят влиянието си в цяла Африка и до Бангладеш през следващите пет години.

Начинът на действие е създаване на вътрешен хаос, подобно на Сирия и Ирак. Терористите се борят не за власт, а за бързо разрастване, внасяйки смут и нестабилност. Най-печеливша за тях за момента би била нестабилността в Турция.

Насилието, което терористите използват в Турция, ги доближава до сбъдването на 1 400-годишно пророчество, описано в Светлите страници от житието на Мухаммед. Според него в Дабия, северната част на Сирия, ще се проведе битка, в която ИД ще се изправи срещу Рим, който се тълкува като всички западни сили.

Алепо

В пророчеството се казва, че победителите ще станат завоевателите на Константинопол, днес Истанбул. Ислямска държава цели установяването на световен халифат и е готова на всичко, за да го постигне. Доказателства за това виждаме всеки ден, а мерките, които се взимат за спирането на фанатиците, са напълно недостатъчни.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.