img

Уникално: Вижте каква тайна издават мъжките ръце!

/
/
/
1251 Views

Мъжки ръцеРъцете на мъжете издават какво ще бъде отношението им към жените – дали ще бъдат мили или груби с тях, установи канадско проучване, цитирано от в. Daily Mail.

Екипът на проф. Деби Московиц от канадския университет „Макгил“ в Монреал констатирал, че представителите на силния пол, които са внимателни към дамите, имат безименни пръсти по-дълги от показалците, пише inews.bg. Когато се погледне дланта на мъжа, много лесно може да се установи какво ще бъде бъдещото му отношение към нежния пол. Мъжете, чиито показалци и безименни пръсти са с еднакви размери, обикновено имат по-грубо отношение към жените.

Предишни изследвания установиха, че съотношението на показалците и безименните пръсти при мъжа се определя от хормоналното им изложение в утробата. Оттук следва и отношението на мъжете към жените, когато станат възрастни. Когато мъжете имат по-дълги безименни пръсти спрямо показалците, те по-внимателно изслушват дамите, обичат да се смеят с тях, склонни са на компромиси и не жалят комплиментите.   Те реагират по този начин, независимо дали са в сексуални отношения с жените, или са просто колеги.

А мъжете с почти еднаква дължина на показалците и безименните пръсти били склонни към свади както с дамите, така и с другите мачовци. Тестовете продължили 20 дни и обхванали 155 доброволци. Те попълвали въпросници за всеки свой човешки контакт с времетраене над 5 минути.

От тях проличавало тяхното поведение, което било определяно като „добронамерено“ или „свадливо“.

Хората с по-дълги безименни пръсти в една трета от случаите показвали добронамерено поведение и с една трета по-малко свадливи намерения.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.