img

UFO Sigthings Daily: Извънземните са готови за атака над Земята!

/
/
/
818 Views

ИзвънземниИзвънземни същества от висша цивилизация се спотайват на Плутон в очакване на удобен момент за атака на Земята и битка с човечеството.

Шокиращото твърдение е на група любители астролози, обединени от неправителствената организация UFO Sightings Daily.

Феновете на космическите конспирации описват кратерите и възвишенията на планетата джудже от нашата галактика като знаци на пришълци за присъствието им там.

„Това не са  просто дупки и хълмове, а укрития на неподозирано за хората оръжие, което всеки момент може да бъде активирано“, категорични са зяпачите на Вселената. В подкрепа на тезата си те публикуват на сайта си повече от 1000 снимки. „На много от фотосите ясно личат физиономиите на извънземните, което изключва възможността всичко да е плод на нечие въображение. Те наистина са там и въобще не е съвпадение“, допълват ентусиастите на тема „Междузвездни войни“.

„На Плутон са накацали десетки космически кораби. Совалките са с бял оттенък, а формата им не прилича на нищо, което може да е с произход от Земята“, твърди блогърът астроном Скот Уоринг, цитиран от британския таблоиод „Сън“. Около бойните машини се виждат физиономии на същества, като някои от тях даже имат зъби“, допълва той. В допълнение на стряскащата новина Скот отбелязва, е показването на зъби е ясен знак за враждебност, което трябва да се приеме на сериозно от световните лидери. „Някои от извънземните имат човешка фигура, но повечето са напълно различни от нас“, категоричен е Уоринг.

Учени отхвърлят тезата на уфолозите и я определят като пълна измислица. Изтъкнати експерти коментират, че снимките на „чужди лица“ са илюзия, която умът си въобразява, но реално не съществува. Теорията за зелени човечета на Плутон се появи в края на юли, когато в интернет се появи видео с доказателства за паметник на извънземно същество. Клипът е компилация от снимки на далечната планета, изпратени на Земята от сондата „Нови хоризонти“.

Уфологът с псевдоним Mister Enigma пръв съобщава за странна аномалия. Той увеличава една от снимките и сред скалите успява да различи  нещо, което напомня по очертанията си извънземен с голяма глава и големи очи. Според него този образ е създаден от разумен живот, защото може ясно да се види фигура, махаща с ръка и лице, обърнато към небето. Мистерията се задълбочи в началото на този месец, когато НАСА обяви на всеослушание, че „Плутон е жив“.

По време на конференция в претъпканата зала на университета в Албърта, Канада, един от водещите  учени в американската космическа агенция д-р Алън Стърн заяви: Този свят е жив“. Загадката стана пълна, когато ученият допълни, че за Плутон тепърва предстоят изумителни разкрития, които ще променят изцяло представите за Слънчевата система.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.